En eloge till Marcus Westberg

Först vill jag säga att det är hedervärt att Marcus nu äntligen kliver fram och tar på sig ansvaret för den webbplats som grovt kränkte mig, min familj och min gärning på Internet.
Men det skiljer sig i bedömningen. Jag själv, mina nära och mina kunder kan inte som du Marcus se det som en storm i ett vattenglas. Nej, det är värre, mycket värre.

Du har av Mattias Kaneteg pekats ut som ansvarig för webbplatsen och du tar själv på dig ansvaret. Men du nämner ingenstans i ditt inlägg att det är ett kompisgäng med anknytning till Eastpoint som ligger bakom sidan.
Den uppgiften har du nämnt fler gånger för mig skriftligt. Men inga namn vill du lämna ut.

Så med andra ord är det du som ensam bär ansvaret för webbplatsen samt alla de uppdateringar som gjorts.

Sidan började som ett skämt och uppdaterades under två månader
Webbplatsen började som ett skämt , skriver du. Tja, det kan inte jag bedöma. Det jag däremot kunnat notera är alla uppdateringar som har gjorts sedan december. Vi kan dokumentera många, närmare ett dussin under de två månader sidan låg ute.
Senaste uppdateringen gjordes för övrigt den 7/2 några timmar före sidan stängdes.
Den uppdateringen skedde mitt på en vanlig arbetsdag.
Men du var väl naturligtvis ledig den dagen Marcus?
För på arbetstid och med arbetsgivarens utrustning har du inte gjort en enda uppdatering. Det har jag ju fått skiftligt på av Mattias Kaneteg via Eastpoints/Getupdateds advokat.
De andra dagarna lär vi få anledning att återkomma till på en annan arena.

Ursäkt
Ursäkt, där ska du tänka efter ordentligt Marcus. Allt avslöjades den 7/2. Getupdated pekar i ett fax/brev ut dig som ansvarig den 19/2.
Min jurist skickar ett brev till dig den 27/2.
Den 1/3 skickar du ett pm/mail till mig. Där såg jag ingen ursäkt. Däremot skyller du ifrån dig på ett kompisgäng kring Eastpoint, dock utan att nämna namn.
Du ber min jurist om ursäkt lite senare!
Han upplyser dig i ett brev att han är fel person att be om ursäkt.
Först den 12 mars ber du mig personligen om ursäkt i ett mail.

Uppgörelse
Det här har inneburit stora kostnader för mig, direkta såväl som indirekta. Jag har under en längre tid försökt få ett förslag på hur du vill lösa detta Marcus. Det har inte lyckats. Att få rätt att disponera domänen urbalill.net är inget förslag, det är ett hån.
Jag väntar fortfarande på ett förslag, Du är välkommen när som helst. Du kan ringa om du inte vill skriva. Tre telefonnummer finns på min webbplats.

Storm i ett vattenglas – Driver du med mig?
Men försök inte kalla det här för en storm i ett vattenglas. Du har systematiskt under två månaders tid sett till att webbplatsen urbalill.net har varit uppdaterad. Syftet är att den behåller en hög placering i Google. För inlänkar skulle vara lätta att spåra. Då återstår bara att uppdatera den ofta.

Det grundläggande syftet med webbplatsen urbalill.net är som vi ser det att smutskasta mig som person och min verksamhet. För kunder som vill ta referenser på ett företag brukar ju använda Google för att söka. En presumtiv kund, som hamnade på den sidan skulle knappast tänka sig att anlita mig.
Den kund som gjorde mig uppmärksam på sidan undrade om jag var riktigt klok som hade en sådan ”privat” sida. Han kontaktade mig, så där kunde jag reda ut det med honom.
Men hur många andra är det som har sett den och inte sagt något?

Det går inte att medvetet och systematiskt försöka förstöra för någon annan under en längre tidsperiod och sedan när man blir ertappad be om ursäkt.
Så din ursäkt godtas inte Marcus. Kom med ett förslag.

Det här inlägget postades i Internet, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på En eloge till Marcus Westberg

  1. John Ivarsson skriver:

    Det är starkt Urban att du inte ger dig.
    Marcus ursäkt var faktiskt långt ifrån glasklar. Känndes mest som en nonchalering av det hela.

Kommentarer är stängda.