Att det var illa visste vi men så här illa

Uppenbarligen har rättsamhället helt slutat fungera i Sverige kan man se nu i DN, Expressen och Ystad Allehanda.
Så kan jag få mitt hagelgevär nu?

Närliggande i gester:
Bara Ask…
Inte många…
Så bra…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Politik. Bokmärk permalänken.

8 svar på Att det var illa visste vi men så här illa

 1. Calle skriver:

  Det är väl skönt att det visar sig att rättsväsendet faktiskt fungerar. Eller tycker du att en polisman som förtalar och förolämpar ska komma undan med det, bara för att han är polis kanske? Hur var det med likhet inför lagen…?

  Sen undrar jag om du inte tycker att den som avtjänat sitt straff för ett brott är att betrakta som oss andra. Vad har vi då straffen till, och vill du inte återanpassa brottslingar till samhället alltså?

 2. debra skriver:

  en pedofil vill jobba med barn o med utvecklar sin arbetsplats med statligt bidrag. jaha! ge tjuven nyckeln till bankfacket!!

 3. Greenis skriver:

  Jag tycker tyvärr du har helt fel. Rättsamhället funkar utmärkt:)

 4. gester skriver:

  @Calle: en person som är dömd pedofil kan inte få arbete på en förskola till exempel. De får heller inte studera till lärare. Detta gäller efter avtjänat straff.
  Så med andra ord tycker du att den lagen skall skrotas.

 5. Herr Eriksson skriver:

  @ Calle och Greenis:

  Ni har båda fel och det kommer sannolikt att visa sig i högre instans att polisen gjorde helt rätt när han anmälde missförhållandet. Mer civilkurage är vad som behövs i samhället.

  Jag undrar verkligen om ni skulle känna er tillfreds med att era barn var involverade i en verksamhet där en dömd pedofil höll i trådarna. Men, ni verkar båda vara medlemmar i den ack så beklagliga PK-maffian – och i Calles fall dessutom den gymnasiala vänstersekterismen.

 6. Christer skriver:

  Modigt av DN att för en gångs skull våga skriva att pedofilen var homosexuell. Alla pedofiler jag har stött på (i min barndom) har samtliga varit homosexuella män, fast sådant får man förstås inte tala högt om, för nej, då är man väl homofob. (Hmm, jag undrar just hur homofobi uppstår…?) När ska HBT-rörelsen våga ta ansvar för denna ack så känsliga fråga?

 7. Daniel skriver:

  Det är ju faktiskt så här att dämda brottslingar inte får jobba med barn och ungdom i skolan. Varförför ska då staten med den andra handen göra tvärt emot?

 8. gester skriver:

  Visst är det så. För vissa typer av brott, däribland pedofili, får man inse att möjligheter till att verka inom en del näringar är stängda och skall förbli stängda. Detta oavsett om straffet är avtjänat eller inte.

Kommentarer är stängda.