Stöd insamlingen till polisen som gjorde sin plikt

Den polisman som slog larm att en dömd pedofil höll på att bygga upp en ungdomsverksamhet straffades hårt av Tingsrätten. Böter på närmare 100.000 kronor.
Leif GW Persson tänker starta in insamling för att täcka böterna samt se till att fallet kan drivas vidare till det enda naturliga – En friande dom –

Läs mer här på Leifs kolumn.

Cattasbubla |

DN

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

2 svar på Stöd insamlingen till polisen som gjorde sin plikt

  1. Vlad-Drakul skriver:

    För den här gångan stödar jag polisen någonting jag oftast inte göra, inte för jag är emot polison per se men för att den svenska samhället och media oftast nonchalera polis övergrep eller ta polisernas ord som sanning trots motsträvande bevisen för onödväntigt våld eller andra misttag. Men ibland är det motsatsen särskild när det gääler en individ som använder sunt fornuft men gör det utan övanhets permissionen.
    Detta är en svensk förteelse att misstänker alla som agera som enskilde individe som ta beslut utan burokratis samtycke. Och man behöver inte ble polis för det och det förklara varför de absolute flästa svenskarna inte ingripa i nöd situationen eller visa civil kurage. Bra gjort till polismannen det är synd att det inte finns fler som det. Bra poliser som gör sitt plikt att skydda oss och oskyldiga barn från äkta monstrar som borde inte ohuvertaget har någonting med barn att göra.

  2. Pingback: pedofilen får skadestånd…polisen blir dömd « Divage

Kommentarer är stängda.