Byfånen från Dalarna, desinformatör

Byfånen från Dalarna med bloggen http://blogg.expressen.se/stopnwo/ är inte helt obekant för oss som följer utvecklingen av svininfluensan i media och på deras debattsidor. Samt naturligtvis på olika bloggar.
Byfånen är synnerligen aktiv i alla dessa sammanhang förutom då på sin egen blogg med den talade titeln – Stoppa New Word Order -.
En förklaring till New World Order (NWO) finns här och här.

Han började skriva redan i april i år. Jag skriver han eftersom jag med stor sannolikhet vet vem det är som döljer sig bakom signaturen, men återkommer till det senare.

Vi hoppar nu raskt över till hans blogg med ett inlägg från april. Nu har jag gjort så här att inläggen är sparade som bilder. Detta av två anledningar, den ena är att jag ogärna länkar till den typen av bloggar och den andra anledningen är att en del brukar raderas när man uppmärksammar det hela lite mera. Så hände med det som stod på Leif Arnolds sida strax före han skickade iväg sin JK-anmälan. Så hände också på sidan http://veg4health.net/ Men vi återkommer om det också i ett annat inlägg.

Inlägget från april då på byfånens blogg.
Missnöje med att CNN och media följde Obamas hund istället för att belysa vår framtid samt det faktum att fröbanken på Svalbard är felbyggd. Men som byfånen konstaterar CNN ägs indirekt av medlemmar av New Word Order.
Källor saknas helt i inlägget. Inlägget som bild

Aprilinlägg igen
New World Order i Sverige. Där han konstaterar att den gruppen finns bland politiker oavsett om de tillhör höger eller vänstersidan. Källor saknas. Inlägget som bild.

Vi hoppar till maj
Om New World Order igen. Där han konstaterar anledningen till att media inte skriver om NWO är helt enkelt att media ingår däri.
Inlägget som bild.

Nu finns det naturligtvis en hel del inlägg med länkar i många fall till diverse You Tube-filmer som visar att NWO finns.
Men nu lär vi kunna fastställa att byfånen tror att NWO verkligen finns och har makten över stora delar av samhället. Så då kan vi börja titta på kopplingen till svininfluensan och vaccinet.

Då tar vi oss till juni.
I inlägget där som bör den famösa titeln SVININFLUENSA-SAMHÄLLSKOLLAPS-UNDANTAGSTILLSTÅND= SANT!
Hävdar han att vaccinet är livsfarligt och kommer leda till att samhället kollapsar. Där finns en länk till Expressen men mer intressant till den här You Tube-filmen. Med en uppmaning att sprida länken. Varsegod byfånen den är spridd nu.
http://www.youtube.com/watch?v=IgS6N5jJCpU
En sammanfattning av filmen. Den består av tonsatta bilder som på engelska som hävdar att vaccinet är dödligt. Allt i syfte att reducera jordens befolkning och införa diktatur i hela världen. Musiken är trevlig dock.
Inlägget i bild.

Och för att inte trötta ut er hoppar vi fram till början av oktober.
Rubriken Den Nya Förintelsen börjar om 2 veckor på inlägget talar om vad som kommer hända när vaccineringen påbörjades i Stockholm.
Han räknar med 300.000 tusen vaccinerade i den omgången av dessa kommer.
1.710 dö nästan direkt när de får sprutan
8.640 kommer bli svårt sjuka med respiratorer och slangar
34.560 satte i karantän
Inlägget i bild

Med tanke på att över 1 miljon människor är vaccinerade så pratar vi om
5.200 döda, 26.000 på intensivvård, 105.000 i karantän.

Om ni kära läsare tycker att de här siffrorna stämmer så fortsätt ta till er byfånen från Dalarnas inlägg på debattsidorna samt de bloggar som lyfter fram honom och Leif Arnold.
Eller Jane Burgermeister för övrigt.

Ni andra som inte tror att det stämmer kan nog dra era egna slutsatser.

AB | AB2 | AB3 | EX | SVD | SVD 2 | SYD | SYD2 |


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

(Om nu någon vaccinmotståndare tänker kommentera, så inga inlägg med ett halvt dussin länkar tack.)

091103: Börjar snart bli dags att titta lite närmare på Leif Arnold, men återkommer snart om honom

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

20 svar på Byfånen från Dalarna, desinformatör

 1. Red skriver:

  Det står nu 6000 mot 0 i antal dödsfall p.g.a. svininfluensan respektive vaccinet.
  Slutsats?

 2. Desinformator? Och det skall komma fran dig – som vill att svenska folket skall vaccinera sig och riskera svara biverkningar och t.om dod. Fast du skulle val aldrig kunna acceptera att dodsorsaken var pga vaccinet? Du sager val som journalistkaren och experterna ”dog av doden”…

  Vore skojigt o hora din gissning pa vem jag ar ocksa, nedan har du lite mer om mina inlagg som du bloggat om:

  Frobanken kalla: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=7529 (bade rockefeller och gates med i projektet)

  New World Order i Sverige : Alla sittande i Regeringen som aktivt deltar i stangda moten bakom las och bom utan medialbevakning dar man fattar beslut om det vardsliga agendan…Bilderberggruppen. Reinfeldt, Bildt, Borg, M.Olofsson, J. Bjorklund och Mona Sahlin. Det finns x antal kallor for detta: infowars.com, americanfreepress.net, vaken.se, mfl mfl

  Svininfluensa, Samhallskollaps och Vaccinet / Ja detta haller precis pa att handa med overfyllda sjukhus och med for fa lungmaskiner…Du verkar inte ha sa bra koll maste jag saga.

  Exemplet fran den amerikanska marinen ar baserat pa matematik och det vet val alla att statistik kan skilja oerhort beroende pa olika faktorer sa som alder, fysisk kondition etc etc. Eftersom dessa personer nu var marinkarssoldater och inte folk fran den sk riskgrupp i stockholmslan bestaende av manniskor med kroniska sjukdomar etc kan man bara spekulera i om dessa siffror inte kan komma bli varre. Om dom dor direkt eller efter manader och ar kan vi ju inte veta idag. Men faktum att 2 dog inom loppet av nagra dagar stammer ju in pa dom dodsfall vi haft i Sverige. Forovrigt leder dodsfallen bland dom som tagit vaccinet mot dom som haft svininfluensan och dott.

  Desinformatoren ar agaren av denna blogg http://www.gester.se inte byfanen_fran_dalarna.

  Du far garna maila mig star666@post.com

  Jag har hort, sett och varit med om varre saker an ditt forsok att fa mig uppretad pga det jag bloggar om. Du maste komma pa nagot varre om du vill fa mig uppretad pa riktigt. Men ok det tog 5 minuter att skriva detta svar till dig sa grattis sa javla mycket 😉

 3. urban skriver:

  Hej byfånen från dalarna.
  Vi går väl direkt på sak.

  1) Enligt din prognos från den 4 oktober ligger just nu runt 26.000 svenskar i respiratorer. Ja förutom de där runt 5.000 som trillade ner döda direkt när de fick sprutan.
  Och du bygger det på statistik från marinkårssoldater med god kondition. Och du spådde att det skulle bli ännu värre här i Sverige då de som skulle vaccineras var i sämre allmänkondition än marinkårssoldater.
  Om vi bortser ifrån ”mindre” faktafel som att besättningen på ett amerikanskt örlogsfartyg inte endast består av marinkårssoldater, som du påstår, så stämmer ingenting av det du säger.
  (Vi tänker oss här nu att hela historien är sann om det amerikanska fartyget)

  Att nu hävda att skadorna med vaccinet kommer senare och inte direkt innebär bara att din första tes inte stämde. Så nu skapar du en ny prognos.

  2) De källor du anger här, föredömligt utan länkar, har en trovärdighet som ligger i nivå med din egen blogg. Att anse att Jane Burgermeister ”lilla” teori om att WHO/NWO har tagit över större delen av världen till december i år skall vara trovärdig kan kännas lite väl magstark. Men den teorin kommer ju ändras i slutet av december. Precis som du ändrade detta med 26.000 i respiratorer. Eftersom det i Janes fall inte kommer ske, i ditt fall inte har skett.
  Men det är inget hinder för dig. Då ändrar man bara det man tror kommer ske, några dagar, månader eller år. Allt efter tycke och smak.

  3) Vad som gäller dödsfallen i anslutning till vaccinering hänvisar jag till min bloggpost http://www.gester.se/halsa/naturligt-med-dodsfall-vid-vaccinering/

  4) Fröbanken. Den delen kan jag ärligt säga att jag inte har tittat på ordentligt. Så där var det kanske lite dumt av mig att ta upp den lilla detaljen från din blogg. Å andra sidan är det inte för vaccinfrågan speciellt väsentligt. Och det är vaccinfrågan jag ville belysa.

  5) Vem du är. Tja skulle jag använda samma saklighet och källor som kännetecknar NWO-teoretikerna skulle jag redan ha gjort det. Men vill ha lite mer på fötterna först faktiskt. Och den detaljen är mer kuriosa.

  6) Visst kan jag maila dig men jag har lite svårt att de vad det skulle leda till. Min mailadress är gester@gester.se Och då jag inte verkar anonymt är det inga problem att rätt på vem jag är.

  7) Jag har inte som syfte att får dig uppretad utan jag vill visa folk vilken grund du bygger dina påståenden på.

  Tack för att du kommenterar för övrigt.
  Förresten är vädret bra i Grekland?

 4. Ungefar samma vader har som i Los Angeles.

  Jetlagen har suttit i nagra dagar.

  Tankte fatta mig kort denna gangen – jag gillar att du laser min blogg och att du debatterar amnet i din egen. Klockrent det ar detta jag vill. Att folk skall reagera och inte svalja allt som skrivs i bloggosfaren, i massmedia, pa tv och i radio. For gjorde fler som du och laste min blogg skulle farre manniskor ta vaccinet och svininfluensan skulle aldrig ha drabbat Sverige sa hart som det har gjort. Las dagens rubriker pa t.ex Expressen om just detta. Sjalvklart ar inte kvallsblaskor och regimkritiska webbsidor tillrackligt bra kallor for dig annu en gang.

  Mvh

 5. urban skriver:

  Din blogg är en källa till underhållning, speciellt när du länkar till skämtsidor som handlar om chemtrails.

  Men din slutsats är nog lite fel. Ju mer man läser vad du skriver desto mer övertygad blir man att man skall ta vaccinet.
  Bara att titta på den ena mer fantasifulla teorin efter den andra som du presenterar.

  Vi får nog anledning att fortsätta diskussionen lite senare. Jag har några namn till att beta av från ditt läger.

 6. urban skriver:

  Med tanke på att det kommer från dig, är jag lite fundersam på om jag skall tacka eller inte 🙂

 7. Jens skriver:

  Hej!

  Tack för en trevlig blogg. Jag har blivit vaccinerad mot nya influensa A/H1N1 eller mexikanen som jag föredrar att kalla den, och har ännu ej dött, hamnat i respirator eller karantän. Men jag kanske tillhör de 500 miljoner som har ett framtida existensberättigande här på jorden i enlighet med NWO…
  Fick dock lite ont i armen dagarna efter injektionen, begynnande MS?
  Fortsätt kampen mot desinformerande foliehattar.

 8. urban skriver:

  Tack.
  Jag gör vad jag hinner med men det är inte lätt. De ändrar taktik hela tiden som du märker och struntar fullkomligt att de blir påkomna med rena lögner.
  Dessutom krävs det att man har lite koll på vilka källor de använder och vad de hävdat tidigare. Annars kan de för dem som är rädda, osäkra verka hyfsat trovärdiga vid första anblicken.

  En av deras teorikedjor kan se ut så här
  Man dör direkt av sprutan – Om man inte gör det, så inom några dagar – Om inte inom några dagar, så om några månader – Om inte om några månader, så om några år.

  Du ser ett exempel på det i byfånens argumentation. I början av oktober hävdade han att folk skulle trilla ned döda direkt. Nu i hans inlägg här ovan så har han flyttat fram två snäpp dvs döda efter några månader.
  Och han kommer flytta fram varefter det visar sig att han har fel.

 9. Mike skriver:

  @Mike jag gjorde klart i mitt inlägg att jag inte ville ha massa länkar i inläggen. Byfånen respekterade det men eftersom du inte gör det så tar jag inte in ditt inlägg. När du dessutom drar upp Hitler så passar Godwins lag http://sv.wikipedia.org/wiki/Godwins_lag bra på ditt inlägg. Vilket är även det ett skäl att inte ta in det.
  Urban aka Gester

 10. Hans skriver:

  Folk med den där egenskapen kan ju vara väldigt kreative och intelligenta men det blir lätt väldigt besvärande om de börjar ”övertolka” en.

  Jag har av och till haft en del sådana efter mig. Men de brukar tröttna efter ett tag och egentligen har det aldrig besvärat svårt jämfört med mycket annat.

 11. Patrik skriver:

  Frågan är väl vem som är källkritiker. Vilken proganda som tillåts spridas vill säga. Skvallerblaskorna (aftonbladet, expressen, svd, dn m.fl.) vet jag räknas som en säker källa av väldigt många svenskar och eftersom det är en stor informationsportal och ett ’välvilligt’ censurorgan påverkar det människors fokus och (miss)uppfattning av sanning och verklighet. Säg mig mina herrar, vilka åsikter era egna egentligen.. svara nu.

 12. urban skriver:

  @Patrik. Jo källkritik är viktigt. Och den förmågan är ingenting som foliehatterna besitter har jag märkt när jag detaljstuderat de så kallade källorna de använder sig av.
  De använder sig av forskningsrapporter som de inte förmår tolka och som i vissa fall säger precis tvärtom vad de själva påstår.
  You Tube-filmer där någon tokstolle orerar i en timme om något som naturligtvis inte finns några källor till.

  Jag skulle föreslå att du läser vad jag skrivit i inlägget ovanför.
  Framför allt det som står under denna rubrik ”Och för att inte trötta ut er hoppar vi fram till början av oktober.”
  Sedan kan du hoppa hit http://www.gester.se/halsa/jane-burgermeister/
  och se vilka förutsägelser som hon hade i slutet av september.
  Naturligtvis stämmer ingenting av det där, men det hindrar inte foliehattarna att fortsätta som ingenting har hänt.

  De verkar leva i en liten värld för sig själva avskärmade från oss andra kritiskt tänkande människor.

 13. ludde skriver:

  Nu visade det sig ju att han inte var desinformatör, men den kognitiva dissonansen kanske blev för stor för många så de gick med fjärilar i magen till vaccinationskön.

 14. urban skriver:

  @ludde. Vet du vad, om du tar och läser vad han påstod skulle hända när folk började vaccinera sig så ser du att byfånen i allra högsta grad är en desinformatör.

  Men det var väl för mycket text för dig att läsa misstänker jag.

 15. Pillerill skriver:

  Som om massmedia har källhänvisningar i sina skräpartiklar…haha. Du lär bli varse vad det lider vart det barkar hän, vem som har rätt. Ni rädda, oroliga eller vi med imaginära foliehattar. Ca 25 personer har dött av vaccinet. 13 personer fick diagnosen Guillain-Barrés.
  Vad det sen har för långtidsbiverkningar ska vi inte tala om. Sälj du din WHO stämplade skenbild av verkligheten men ha då också på ditt samvete att alla de människor som sprutar in skiten i kroppen kanske gör det på din och dina gelikars inrådan.

 16. Psycore skriver:

  Här har ni ett klockrent exempel på SVT källor. Och detta sväljer ni med hull och hår pga av vad??

  http://www.youtube.com/watch?v=6pZw_dZadGk&feature=player_embedded

  Deras källor är experter tydligen, Thats it, O knappast sällsynt.

  Ang vaccinet så kan det tar tid för biverkningar att träda fram, Dock är det bevisat att kvicksilver bidrar till celldöd. Tryck gärna i er smörjan för all del om ni vill

  Ha också i åtanke att det var rätt så många som tack vare foliehattar MÅNGA inte tog vaccinet. Sverige dock låg topp 1 bland Herdens fåraskock. Snart bääas det om Hong-Kong influensan. Så ta det nya vaccinet, på köpet får ni 19% mindre chans att få hjärtinfarkt

 17. urban skriver:

  @Psycore. Nu skall vi se här först lät det så här.
  Vaccinet dödar direkt > Vaccinet dödar inom några veckor > Vaccinet dödar inom ett par år > Vaccinet ger din ofödda barn skador.
  För varje motgång ifråga om ert nonsenssnack så ändrar ni er inställning.

  För övrigt är allting skadligt i stora mängder. Något samband mellan vaccinering och skador orsakade av tiomersal finns inte i någon seriös rapport.
  Och länken till den där rättshaveristorganisationen tog jag bort. Någon måtta på länkar till dynga får det vara.
  Seså hoppa tillbaka till vaken.se nu.

Kommentarer är stängda.