Byfånen från Dalarna, desinformatör

Byfånen från Dalarna med bloggen http://blogg.expressen.se/stopnwo/ är inte helt obekant för oss som följer utvecklingen av svininfluensan i media och på deras debattsidor. Samt naturligtvis på olika bloggar.
Byfånen är synnerligen aktiv i alla dessa sammanhang förutom då på sin egen blogg med den talade titeln – Stoppa New Word Order -.
En förklaring till New World Order (NWO) finns här och här.

Han började skriva redan i april i år. Jag skriver han eftersom jag med stor sannolikhet vet vem det är som döljer sig bakom signaturen, men återkommer till det senare.

Vi hoppar nu raskt över till hans blogg med ett inlägg från april. Nu har jag gjort så här att inläggen är sparade som bilder. Detta av två anledningar, den ena är att jag ogärna länkar till den typen av bloggar och den andra anledningen är att en del brukar raderas när man uppmärksammar det hela lite mera. Så hände med det som stod på Leif Arnolds sida strax före han skickade iväg sin JK-anmälan. Så hände också på sidan http://veg4health.net/ Men vi återkommer om det också i ett annat inlägg.

Inlägget från april då på byfånens blogg.
Missnöje med att CNN och media följde Obamas hund istället för att belysa vår framtid samt det faktum att fröbanken på Svalbard är felbyggd. Men som byfånen konstaterar CNN ägs indirekt av medlemmar av New Word Order.
Källor saknas helt i inlägget. Inlägget som bild

Aprilinlägg igen
New World Order i Sverige. Där han konstaterar att den gruppen finns bland politiker oavsett om de tillhör höger eller vänstersidan. Källor saknas. Inlägget som bild.

Vi hoppar till maj
Om New World Order igen. Där han konstaterar anledningen till att media inte skriver om NWO är helt enkelt att media ingår däri.
Inlägget som bild.

Nu finns det naturligtvis en hel del inlägg med länkar i många fall till diverse You Tube-filmer som visar att NWO finns.
Men nu lär vi kunna fastställa att byfånen tror att NWO verkligen finns och har makten över stora delar av samhället. Så då kan vi börja titta på kopplingen till svininfluensan och vaccinet.

Då tar vi oss till juni.
I inlägget där som bör den famösa titeln SVININFLUENSA-SAMHÄLLSKOLLAPS-UNDANTAGSTILLSTÅND= SANT!
Hävdar han att vaccinet är livsfarligt och kommer leda till att samhället kollapsar. Där finns en länk till Expressen men mer intressant till den här You Tube-filmen. Med en uppmaning att sprida länken. Varsegod byfånen den är spridd nu.
http://www.youtube.com/watch?v=IgS6N5jJCpU
En sammanfattning av filmen. Den består av tonsatta bilder som på engelska som hävdar att vaccinet är dödligt. Allt i syfte att reducera jordens befolkning och införa diktatur i hela världen. Musiken är trevlig dock.
Inlägget i bild.

Och för att inte trötta ut er hoppar vi fram till början av oktober.
Rubriken Den Nya Förintelsen börjar om 2 veckor på inlägget talar om vad som kommer hända när vaccineringen påbörjades i Stockholm.
Han räknar med 300.000 tusen vaccinerade i den omgången av dessa kommer.
1.710 dö nästan direkt när de får sprutan
8.640 kommer bli svårt sjuka med respiratorer och slangar
34.560 satte i karantän
Inlägget i bild

Med tanke på att över 1 miljon människor är vaccinerade så pratar vi om
5.200 döda, 26.000 på intensivvård, 105.000 i karantän.

Om ni kära läsare tycker att de här siffrorna stämmer så fortsätt ta till er byfånen från Dalarnas inlägg på debattsidorna samt de bloggar som lyfter fram honom och Leif Arnold.
Eller Jane Burgermeister för övrigt.

Ni andra som inte tror att det stämmer kan nog dra era egna slutsatser.

AB | AB2 | AB3 | EX | SVD | SVD 2 | SYD | SYD2 |


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

(Om nu någon vaccinmotståndare tänker kommentera, så inga inlägg med ett halvt dussin länkar tack.)

091103: Börjar snart bli dags att titta lite närmare på Leif Arnold, men återkommer snart om honom

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

20 svar på Byfånen från Dalarna, desinformatör

Kommentarer inaktiverade.