Jane Burgermeister

Jane Burgermeister kan väl närmast betraktas som en företrädare till de anhängarna som ansluter sig till att New World Order existerar.
.
New World Order är en organisation som har sitt ursprung i Bilderberggruppen. Den gruppen har satt på sin agenda att utrota 80% av jordens befolkning och har försökt göra det sedan gruppen startade 1954.

.
Vaccinet mot svininfluensan är ett stort steg på den vägen. Vaccinet är enligt Jane Burgermeister inget mer än ett dödligt gift. Och det vaccinet är egentligen själva svininfluensan. För svininfluensan finns inte, alla rapporter vi får om utbrott är skapade av en konspiration mellan Bilderberggruppen, WHO, FN och olika länders myndigheter som alla är med på planen att utrota stora delar av världens befolkning*. Man skulle kunna kalla Jane Burgermeister för självaste överste foliehatt.

.
Här nedan en intervju med henne där hon lägger ut texten om massmordet som kommer ske och allt efter det.
Här har vi hela grunden till det vaccinmotstånd som ni ser i alla debatter i media. Hon har inte många anhängare men de är aktiva på nätet.

*Det finns lite skilda varianter på temat att ta över världen och döda befolkning. Jane Burgermeister är inne på att FN och WHO skall ta livet av så många att de kan ta över all militär och polis i hela världen samt naturligtvis avsätta de regeringar som inte är villiga att följa hela planen.

EX | DN | SYD | DN2 |


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Uppdatering 13/8-10
Texten ovan om Jane Burgermeister skrevs i oktober 2009 vilket kan vara på sin plats att påpeka.
Nu förändrar det inte det förhållandet att hennes förutsägelser om vad som skulle hända när folk började ta vaccinet är felaktiga.
Då i september 2009 hävdade hon på fullt allvar och påstod sig ha bevis för att ungefär 80% av jordens befolkning skulle dödas av vaccinet. De överlevande skulle tvingas leva i en diktatur styrd av NWO via WHO och en del andra. Detta skulle inträffa runt december 2009. Det vill säga förra året.

Hon har under tiden på sin sida theflucase.com fortsatt med predikningar i ungefär samma stil under hela tiden. Predikningar och påståenden som är helt grundlösa.
Den senaste utvecklingen är tydligen att hon beskyller sin tidigare svenska vapendragare Johan Niklasson för att vara en agent för NWO och har därför brutit kontakten med honom.

Ett av Jane Burgermeisters senaste projekt är att via sida 2012energy.blogspot.com/ varna för det som kommer att inträffa år 2012. Och då kommer hemska saker hända. Och det mönstret känner vi igen från förra året och varningarna för vaccinet.
Nu blev det visst bara ett inlägg på sidan där ovan. Men hon hittar väl på något nytt att varna för snart.

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

30 svar på Jane Burgermeister

  1. Pingback: Internet, tokstollarnas dröm | Gester...med ord

Kommentarer inaktiverade.