Väl skött av polisen i Salem

Verkar som polisen lyckats hålla ned våldsamheterna i Salem i år om man skall tro tidningsuppgifterna.
Och som vanligt, kan man nog säga, tog vänsteraktivisterna till våld direkt. Med sina vanliga metoder, kasta stenar och andra föremål på polisen. Till skillnad från Malmö och Göteborg verkade polisen tillämpa en effektivare metod för att stävja huliganerna.

Skillnaden mellan nazisterna och de på andra sidan, afa, autonoma, vänsteraktivister, eller vad de nu skall kallas för, är hårfin.
Skiljelinjen mellan grupperna som båda arbetar från en odemokratisk plattform med våld på agendan är knappt synbar.
Jo en liten skillnad finns det de på vänstersidan finner en stor förkärlek att angripa poliser och slå sönder skyltfönster samt vandalisera för privata småföretagare.
Å andra sidan brukar den andra gruppen slå ihjäl folk lite oftare än vad vänstern gör.
Så det jämnar nog ut sig i slutändan.
Ingen av grupperna är önskvärda i samhället, men vi får tyvärr tolerera dem.
De två grupperna skulle inte göra det samma med oss.

DNDNABSVD

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

3 svar på Väl skött av polisen i Salem

 1. Illwill skriver:

  ”Å andra sidan brukar den andra gruppen slå ihjäl folk lite oftare än vad vänstern gör.”

  Tips: kolla upp det där.

  Alltså, riktigt information, inte det som svensk regimkontrollerad media påstår. De döper ju vem som helst till ”nazist”. Fråga någon organiserad nationell samling (nationalsocialister eller inte) vad de tycker om Expo (som är långt ifrån några experter, de är snarare AFAs språkrör) och deras s.k lista.

  Seriöst, de lägger Malexander på nazister…tre stycken brottslingar (en neger) blir plötsligt ”nazister” trots att de inte var medlemmar av någon nationalsocialistisk grupp/parti/förening/bokklubb.

  Och vänstern med deras anarkistiska anhängare har tagit ihjäl en hel del, även om man inte tittar endast på ideologin (där den vänstra vänstern har dödat betydligt fler än den högra vänstern). Nationalsocialismen är en vänsterideologi förresten, om du inte förstod varför jag skrev som jag gjorde.

 2. gester skriver:

  Tja höger eller vänster eller högra vänstern kanske inte är så intressant vilket epitet man ger det, men för att underlätta diskussionen så blir det lite enklare att placera in dem i fack.
  Vilket med tanke på alla schatteringar inom grupperna inte blir riktigt korrekt.

  Låt oss då säga två läger, båda dessa läger präglas av intolerans mot andra åsikter, de använder våld i olika former för att dels stoppa det andra lägret dels påtvinga neutrala människor sina åsikter.
  Med andra ord de är samma andas barn.

 3. Pingback: Gester…med ord » Blog Archive » Klasskampen i Rosengård fortsätter

Kommentarer är stängda.