Infowars

Ser ut som att det skall börja igen med det man skulle kunna kalla för dumskallarnas sammansvärjning. Eller mer korrekt kanske det skulle heta foliehattarnas sammansvärjning eller då infowars.
Och det ser som min gamla bekant vaknat till liv igen. Så då kör vi på nytt då.

Det här inlägget postades i New World Order. Bokmärk permalänken.

8 svar på Infowars

 1. Marika skriver:

  Tur att Infowars och liknande finns, så att folket blir upplysta om verkligheten! Gammel-media är ju bara Statens budbärare! Nää, skärpning, tur att någon gräver och har modet att leverera sanningar!!!!

 2. Caroline skriver:

  Tycker synd om dig. Är det någon som är foliehatt så är det verkligen du. Du är verkligen helt bortkollrad.. Om du bara kunde lägga en timme av din tid att verkligen undersöka nåt av det Eric skriver skulle du komma fram till något helt annat. Ta tex chemtrail.Snälla! Gör dig själv en tjänst och kolla upp det. Antingen är du mindre begåvad och inte kan tänka själv eller så är det någon som betalar dig för att du ska skriva nedlåtande saker om oss ”foliehattar”. Dags att börja använda hjärnan och VAKNA!

 3. urban skriver:

  @Marika. Caroline. Det är precis det jag gjort kollat upp och följaktligen kommit fram till denna slutsats. Men jag kan förstå att det är svårt för er att göra någon form av källforskning. Eftersom ni inhämtar all information via diverse Youtube-filmer.
  Någon djupare källforskning verkar ni inte vara i stånd att göra. För det är väl för jobbigt att läsa text när man kan se på bilder.

 4. Conny skriver:

  Exakt vad gör Marikas och Carolines slutsats mindre värd, helt fel och foliehattad till skillnad från din? Vad gör din rätt?
  Sitter du på rätt och fel? Bra då har jag massa frågor till dig i så fall men utan att göra nån vidare källforskning om dig så tvivlar jag, varför? Jag vet inte riktigt men jag litar på mitt 6:e sinne? Helt fel säger dina forskare. Men vet du vad jag behöver ingen forskare som talar om saker för mig jag har en egen hjärna.
  Hade vi alltid litat på forskare och bättre lärda så hade vi förmodligen inte hoppat över 6 meter i höjd eller nästan 9 meter långt eller flygit till månen. Det gläder mig att det finns folk som bryter mark.

  Vart inhämtar du dina källor från? När du säger att de hittar sina källor i massa youtube klipp vad grundar du det på? Det är falska anklagelser om nått som du inte vet nått om. Således sitter du där och antar och gissar utifrån din världsbild. Jag kan bara gissa vem som prackat på dig den världsbilden.
  Det kan komma som en nyhet men långt ifrån alla tänker som du Herrn.

  För mig gör det i och för sig detsamma vad du gör. Du får mer än gärna vaccinera dig mot influensa, äta GMO föda, andas aerosoler med olika partiklar och gå gärna så många gånger du vill genom röntgenstrålarna på flygplatserna. Om du har rätt så är det ingen fara om jag har rätt så gör du mig bara en stor tjänst.

  Gör vad du tror på. Men väljer du att undvika något av ovanstående eller åtminstone vara något skeptisk, då tror du inte på vad du själv predikar.
  Sluta tala om för andra att dom har fel när du inte har den endaste aning om vad de i detta fall har fått sin information från.

  http://www.thezeitgeistmovement.com/
  Free your heel and your as will follow………

 5. Conny skriver:

  Är detta bara ytterligare en skitfilm från youtube utan sanningshalt?
  http://www.youtube.com/watch?v=R2z6RK2uTWc
  Eller ska man räkna med lite svinn om man kan tjäna några kronor?

 6. urban skriver:

  @Conny. Och du visar med ditt inlägg ganska väl vad ni foliehattar använder för källor; Youtube. Där ungefär ligger er nivå på att ta till er information, rörliga bilder med tal.
  Prova att se om du kan hitta någon forskningsrapport istället som styrker det du påstår.
  Zeitgeist, tja du om du syftar på filmerna så är innehållet felaktigt t.o.m. i den första delen om religion. Inte ens där lyckades faktainhämtning.
  Fast den bygger väl i grunden på någon film på Youtube.

 7. Conny skriver:

  Yrban den allsmäktige sitter och tjatar om källor men själv har han inga källor.
  1. Du verkar ha noll empatisk förmåga det är väl en egenskap som kan hänvisas till psykopater.
  Jag skulle gärna se dig träffa den där flickan så att du kan tala om för henne att hon ska sluta sjåpa sig för man kan inte dö av gardasil. Det står ju inte i en enda vetenskaplig artikel.
  I och för sig är jag glad att hon slipper höra det. Sanning talar för sig och artiklar för dig Yrre.

  2. För mig räcker det att man överallt framhåller Gardasil som lösningen på världsproblemen men inte ett knyst om att folk har dött av det. Jag är utformad och skapad med logiskt tänkade och empati.

  3. Vad finns det för anledning att ens bemöda sig med att läsa dessa vetenskapliga artiklar om Gardasil som sponsras av Läkemedelsbolaget. Tror du att de skulle säga att folk dör av gardasil? Nej. Anledning det är för mycket pengar involverat. Således kan du inte hitta någon sån artikel som är ”korrekt vetenskaplig utformad”

  4. Varken http://www.gardasil.se/vad_ar_gardasil, eller http://www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp?NplID=20051216000104&DocTypeID=3&UserTypeID=0 säger nånting om att döden har inträffat hos individer som tagit detta läkemedel.
  De facto så har ju folk dött av gardasil men det är ju inget du tror för att du har ju inte läst det i någon vetenskaplig artikel. Det var ju bara nån konspiratoriskt utlagd youtubefilm nu igen.

  Varför tro en vanlig människa för? Nä, tackar vet jag en gammal hederlig oberoende vetenskaplig artikel. Damen som gjort filmen har säkert gjort den för att hon tycker illa om gardasil hon lever och frodas som bara tusan och skrattar åt den skada hon åsamkat ett välmenande bolag lever livets glada glansdagar

  Och vad zeitgeist anbelangar så är det en rörelse som har en god poäng för de som vill ha ett fritt liv och inte för de som du Yrban som vill vara fullständigt trogen de av Gud tillsatta alltid välmenade och sanningstalande myndigheterna. Och om du säger att de har fel i nån film så är ju det självklart så för det har du ju läst i nån vetenskaplig artikel.
  Jag har ett till förslag förresten, kan du inte ta en tur till Afghanistan och göra människorna en tjänst och skjuta bort de galna terroristerna där nere. Det är ju trots allt därför vi är där. Jag menar världen blev till en bättre plats när vi tog bort Saddam det var ju inte för oljan. Det var ju den där galningen vi ville åt. Det vet vi ju för Bush sa ju det och det stod ju i massa noggrant sanningsenligt skapade artiklar av CIA de som bara ville ett steg närmare världsfreden. Så det är bara för dig att ta en tur ner till Afganistan för militären säger ju att det inte är farligt där nere och ÖB är ju direkt underställd Gud eller vänta var det han som var Gud?
  Nej just ja Gud finns ju inte eller finns han du får nog leta upp en vetenskaplig artikel för att finna ut svaret.
  Nä som sagt Yrre, gör världen en tjänst gå och vaccinera, dig åk mycket flygplan, ät mycket GMO föda, och ta en tur till Afganistan. Det kommer göra världen till en mycket bättre plats.
  För oss som strävar efter fritt liv och inte strävar efter som Uggla sa, gå ner i spagat så fort han ser ett bastuaggregat.
  Use your brain, alla har en det gäller bara att börja använda den och lita på sig själv.
  Du kan om du vill…….

 8. molner skriver:

  Om någon intervju läggs upp på youtube kan man då kalla youtube för källan…?

Kommentarer är stängda.