Naturligt med dödsfall vid vaccinering

Nu skall det utredas om de tre dödsfallen som har rapporterats in i samband med vaccineringen kan kopplas till själva vaccineringen eller om det har naturliga orsaker.
Bra att det görs en undersökning. Nu bryr sig förstås inte motståndarna om resultatet av den. För skulle det visa sig att dödsfallen inte kan kopplas till vaccinet så är det bara ett sätt för myndigheterna att mörklägga det hela helt i stil med New World Order. Dvs den konspiration som syftar till att utrota 80% av jordens befolkning. En teori som numera Annika Dahlqvist verkar ha anslutit sig till.

Om man istället tittar lite på sannolikheten att folk skall dö av, eller i samband med en vaccinering ser det lite annorlunda ut. Mycket annorlunda, men det är lite för avancerat för vaccinmotståndarna att ta till sig. Eller de vill inte ta till sig det hela.
Men vi gör ett försök, trots det.

Ungefär 500.000 människor har vaccinerat sig. Notera nu att det rör sig om sjukvårdspersonal och de i riskgrupperna. Den sistnämnda, riskgrupperna, har en viss betydelse i sammanhanget.
Vi utgår ifrån att medellivslängden är 80 år bland dessa två grupper. Inte fullt sannolikt då en stor del i riskgrupperna sannolikt lever lite kortare. Men vi kör på det.

Om medelåldern bland alla dessa när de får vaccinet är jämnt fördelat så är den återstående livslängden för hela gruppen 40 år. Med stor sannolikhet är åldersfördelningen inte jämnt fördelad då vi pratar om utbildad personal som bör vara över 20-25 år. Men vi räknar snällt där.
Det innebär att av den gruppen på 500.000 personer så dör årligen 12.500 personer i snitt. Vilket ger ungefär 34 personer varje dag. Den siffran skall ställas i relation till de tre misstänkta dödsfallen i samband med vaccineringen. Dödsfall som dessutom rör personer i klara riskgrupper.

Nu kan man vända och vrida på siffror i all oändlighet men det man skall ha klart för sig är följande.
–    Vaccin gör ingen person odödlig
–    Det dör folk varje dag i det här landet
–    Personer i riskgrupperna löper generellt sätt större risk att dö i förtid.

Tvivlare till vaccinet: Angie Rogers |
Inte fullt så tveksamma: Herr Kobra | Tankebrott |

SVD | SVD 2 | AB | EX | DN |

Intressant

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

33 svar på Naturligt med dödsfall vid vaccinering

  1. Pingback: Vaccinationsskräck « Navigation i aktuella farvatten

Kommentarer inaktiverade.