Ur led är tiden

Klockor börjar tydligen bli ute numera. Mobiltelefoner och annat som anger tid tar över och tränger ut klockan för tidmätning.
För egen del har jag inte använt klockor, på armen vill säga, sedan drygt 25 år tillbaka. Detta trots att jag arbetade som fältsäljare.
En ren slump faktiskt att sluta med klockor, batteriet tog slut då någon gång i forntiden och det blev inte av att köpa ett nytt och byta det.
Sedan insåg jag att det fungerade bra utan att ha en klocka på armen. Fanns ju alltid en i bilen och tiden inne hos en kund hade jag en bra uppfattning om så jag visste om det var dags att runa av för att åka till nästa besök.

Och eftersom jag inte då fick den klockan jag ville ha så fick det vara. Närmare bestämt en av de där klockor som kan kallas lite mer lyxiga, med andra ord en Rolex. Står mer här om det på tvättmaskiner och klockor.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ur led är tiden

  1. Patrik skriver:

    Har du fått din Breitling än? Det är mer än fyra år sen du skrev om ”tvättmaskiner och klockor”… 🙂

  2. urban skriver:

    Fyra år sedan? Det var 25 år sedan det började. Men jag har vant mig med att inte använda en klocka. Men de som finns när man klickar på ditt namn var roliga http://www.back2basic.se/sv/startsida.html

Kommentarer är stängda.