Dags för nytt kanske

Den här börjar protestera lite nu efter drygt fyra års användning. Den här den egenheten att den stänger av sig själv efter varje samtal. Ja ibland stänger den av sig själv utan att man har använt den. Misstänker att den vill gå till den slutgiltiga vilan nu.
Frågan är bara vart den hamnar när den har ringt sin sista signal. Skall man gå på kristendom light kommer den få en bekymmersfri tillvaro senare. I annat fall lär den få ringa i all evighet utan att någon svarar i den.
Funderar på att skaffa något åt det här hållet som en Sony Ericsson W960i. Pekskärm verkar praktiskt även om jag kanske inte riktigt förstår hur det fungerar.

Mina tekniska kunskaper om mobiltelefoner ligger mer lämpade för en från Seniofon. Ja det hörs nog på namnet vilken målgrupp de siktar in sig på.
Misstänker att Inga Lill kommer ha lite synpunkter på det då min nuvarande mobil trots allt fungerar bara man väcker den varje gång. Så det lär väl gå som när jag försökte skaffa en Rolex och fick en tvättmaskin istället.
Mer beskrivet här på tvättmaskiner och klockor. Fast jag kanske kan muta henne med lite underkläder.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.