Förvaring

Förvaring av olika slag. Genom hela livet kommer vi i kontakt med olika typer av förvaring.
Den allra första förvaringen är den i livmodern före vi föds. Från den dagen i föds tills den dagen vi hamnar i den slutgiltiga förvaringen kommer vi ständigt i kontakt med olika saker och företeelser som har med förvaring att göra.

Man kan tala om mer eller mindre varaktiga förvaringar. Skolgången är en förvaring av en mer varaktig karaktär då den i många fall sträcker sig över nio år i många fall. Även om lokaliteten förändras över tid så är principen densamma. En pokerskola är väl att betrakta som en mer tillfällig förvaring. Även om poker kan vara svårt att lära sig så är det inte riktigt samma sak som med en vanlig skolgång. En körskola har också den karaktären att det mer rör sig om en kortare förvaring. Även om nu mitt körkort tog så lång tid att ta att det nästan skulle ha räknats som en långtidsförvaring. Men det gick till slut att bli klar. Använder det numera i begränsad omfattning, de längsta sammanhängande sträckan jag kör numera är när jag tar min miljöbil till bilbesiktningen.

En spis är att betrakta som någon form av kortare förvaringen. Maten som skall tillagas står inte där i så långa perioder. Exempelvis revbensspjäll, en dryg timme i ugnen. Men pratar vi tjälknöl blir läget lite annorlunda, då blir spisen i ett relativt perspektiv att betrakta som en plats för långtidsförvaring.

Ett webbhotell är ett gränsfall under vilken typ av förvaring det faller in under. I de flesta fall är det att betrakta som lång tid då syftet är att webbplatsen i de flesta fall skall ligga uppe länge.
Men som sagt alla dessa förvaringar är bara en transportsträcka till den slutgiltiga. Eller om man är troende till bara en ny förvaringsplats. Vi som är agnostiker är lite kluvna i den frågan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.