Carola, parkeringsböter och Aftonbladet

(Får påpeka att det här inte är en Carolablogg, min avsikt var att ha Aftonbladets och Expressens/Kvällspostens rapportering om Carola som en liten pikant utfyllnad. Men jag gjorde två misstag; 1) Överskattade min förmåga att producera andra texter i tillräckligt hög takt. 2) Underskattade hur mycket våra kvällstidningar egentligen skriver om henne i alla möjliga, och för den delen omöjliga sammanhang. Men har man tagit Carola i båten får man ro henne i land också.)

Parkeringsböter och Carola.
Aftonbladet fortsätter på temat bilar, igår var det Carola och bilar som rör sig, idag är det Carola och bilar som inte rör sig. Två helsidor inne i tidningen, varav en visar en karta över var någonstans Carola felparkerat i Stockholm. Texten i fetstil säger ”Aftonbladet kan dessutom avslöja att Carola är en notorisk felparkerare…” Tittar man kartan framgår det, med mindre text, att det gäller felparkeringar för en bil Carola ägt mellan åren 2001 till 2006. I ett fall finns det t.o.m bildbevis. Fast det är inte Carola som har kört bilen på bilden.

Nåja en hel hög parkeringsböter blev det på den bil hon ägde, närmare bestämt 53 stycken. Fast det är klart Mona Sahlins 98 stycken tar hon inte. Sedan betalar ju Carola böterna före de går till Kronofogden. Mona Sahlin fick ihop böterna på två år, för Carola tog det fem år.
Men likväl Aftonbladet ökar sin ledning mot Expressen/Kvällsposten än mer.

Resultattabell 27/7 – 22/8-06
Helsidor Kvällsposten/Expressen – Aftonbladet 6 – 18
Därav löpsedlar Kvällsposten/Expressen – Aftonbladet 0 – 3

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Uncategorized. Bokmärk permalänken.