Carola, Aftonbladet, Expressen, SVT, bråk och vecka 37

11/9 Efter en händelserik föregående vecka där tidningarna presterade elva helsidor om Carola, inleder Expressen/Kvällsposten med en helsida i efterdyningarna av hennes födelsedag. Nu gäller det en uppvaktning vid Grand Hotel Saltsjöbaden där Carolas mest trogna fans uppenbarligen hade inbjudits till en ceremoni. Hon fick lite presenter rapporteras det. Expressen knappar in lite med den här helsidan, men det är mycket lite.

16/9 Aftonbladet jämnar ut veckans Carolanyheter med en helsida; rubriksatt som; Carola i bråk med SVT. Bråket med SVT verkar vara att Carola tydligen skulle sjunga på SVTs 50-årsfest den 21 oktober men tackat nej pga halsproblem. Carolas sekreterare hävdar att Carola inte formellt tackat ja till att deltaga.

Med tanke på att det är drygt 30 dagar till den 21 oktober har jag en stark misstanke om att det här kommer resultera i några helsidor till.

Resultattabell 27/7 – 17/9-06
Helsidor Kvällsposten/Expressen – Aftonbladet 15 – 27
Därav förstasidor Kvällsposten/Expressen – Aftonbladet 1 – 3

Det är endast helsidor som räknas, den där halvsidan om Carola och en servis i veckan kommer inte in här. Så nästa gång – Ta en helsida –

För att inte generar tidningen alltför mycket väljer jag att inte nämna vilken tidning det gällde. Men jag hoppas att de lär sig av misstaget och inte gör om det. Carola skall och har alltid presenteras med helsidor, den traditionen skall inte brytas.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Uncategorized. Bokmärk permalänken.