Carola, Aftonbladet, Expressen och bilar

Efter 13 dagars uppehåll i bevakningen, kunde inte Aftonbladet och Expressen/Kvällsposten hålla sig längre, Carola-abstinensen blev för svår.
Expressen upplyser oss på en helsida att hon, utan att veta om det, kört en bil med körförbud. Absolut inte hennes fel framkommer det i inslaget, då den bil hon köpt var avställd av bilfirman.

Men lönlöst och fåfängt kämper Expressen mot Aftonbladet, för Aftonbladet har den stora nyheten.

Nyheten är så stor att den kräver löpsedeln och ett mittuppslag inne i tidningen.
Någon har tydligen sett hur hon låtit sin son sitta i hennes knä och styrt bilen och det på sträcka av, jag citerar, ”cirka 100-200 meter”. Vägen då, ja inte var det på en motorväg eller i rusningstrafik, utan någon lite backe
utanför hennes hus.

Så Aftonbladets ledning ökar än mer.

Resultattabell 27/7 – 21/8-06
Helsidor Kvällsposten/Expressen – Aftonbladet 6 – 16
Därav löpsedlar Kvällsposten/Expressen – Aftonbladet 0 – 3

Expressens/Kvällsposten enspaltare elller snarare marginalnotis den 17/8 är noterad men den räknas inte. Helsidor skall det vara.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Carola, Aftonbladet, Expressen och bilar

  1. DA skriver:

    Är det inte skrattretande? Och i dag har Aftonbladet en karta över Carolas felparkeringar. =) Vad ska man säga? Det är kul att läsa din blogg i alla fall, du borde sammanställa din bevakning av kvällstidningarna i en uppsats senare… kan bli intressant och framför allt underhållande läsning.

  2. gester skriver:

    Suck jag vet, har sett kartan. Så det blir till att skriva lite till. Fast det här börjar mer och mer verka som en Carolablogg. Men det är på ett sätt bra eftersom det får fart på mig att skriva om lite annat också vilket faktiskt var avsikten från början. Jodå har lite planer för en sammanställning av rapporteringen på något sätt.

Kommentarer är stängda.