Vad har Mona Sahlin åstadkommit, egentligen?

Det var lite bestörta kommentarer om att en del ungdomar kunde tänka sig att sälja ut sina demokratiska rättigheter. Det som jag kommenterade här med sundhetstecken.

Politikerföraktat och viljan att uppskatta demokrati lär inte bli bättre när man ser Mona Sahlins uttalande att hon inte vet om hon någonsin vill ha ett arbete.
Nu har Mona Sahlin till skillnad från så många andra en stadig och rejäl inkomst på 51.000 i månaden fram till pension. Så hon har inget behov av att skaffa ett arbete mer i resten av sitt liv.

Det som gör en liten fundersam på är om hon har gjort sig förtjänt av den inkomsten. Hon lyckades med bravur sänka Socialdemokraterna i det senaste valet.
För övrigt har jag svårt att komma på något positiv avtryck hon har gjort i politiken. Som integrationsminister blev det inte mycket gjort. Med ansvar för bl.a. småföretagare hände det ingenting heller.
Känns nästan som Sahlin varit med hela tiden men inte uträttat någonting alls under hela sin politiska gärning.
Ok kämpat en del för HBT-personers rättigheter. Men det är väl kanske inte en fråga som har speciellt stor tyngd hos allmänheten.

Men vad har människan gjort för övrigt?

Andra: Store |

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Vad har Mona Sahlin åstadkommit, egentligen?

  1. Petter skriver:

    Man är i fel bransch.
    Gamla föredettingar inom Politiken lyfterv skyhöga löner, fast de slutat arbeta…Helt galet.

Kommentarer är stängda.