Stenkastarhelg på gång i Malmö

Till helgen när tennismatchen mellan Israel och Sverige skall genomföras räknas det visst med att runt 10.000 demonstranter kommer.
Skall vi tippa på att det blir som vanligt där i Malmö. Sten- och flaskkastning, några mindre brandbomber, sönderslagna skyltfönster, lite misshandel och en allmänt vandaliserad innerstad.
Poliser som av sina befäl fått instruktioner att inte göra något. Som det brukar vara här nere i Malmö. Och till slut då en polispresstalesman i form av, ja blir det Ewa-Gun Westford  nu igen, som står i röken och spillrorna säger att allt gick enligt planerna, vår egen Bagdad Bob skulle man kunna kalla henne för.
Fast det skulle kanske heta Bagdad Gun i hennes fall.

Lycka till Malmöbor!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Politik. Bokmärk permalänken.

6 svar på Stenkastarhelg på gång i Malmö

 1. Mulle Meck skriver:

  HO HO ja se alla anarkister, stalinister, jihadister m.fl riv nu ner hela jävla sketahålan till pellejöns-sosse-byhåla så att Malmö kommun får tillfälle att skämma ut sig inför hela världen.
  När staden är borta så är det bara att platta till och bygga Reina Victoria Park med lyxlägenheter och ”Turning Dildo” på ca 1000 m 🙂

 2. Bqt skriver:

  Så var det dags för internationalsocialismen och deras olika falanger, miljonärsvänsterns ungar däribland, att under glada tillrop vandalisera, bränna och plundra.
  De som försöker skydda laglydiga medborgares liv och lem kommer återigen att beskyllas för övervåld.
  Suck !

 3. Märkligt att det går att mobilisera 10 000 människor för att protestera mot en annan nation de inte ens känner till eller har besökt, men att misshandel och mord av andra svenskar inte tilldrar sig något större intresse än en axelryckning.

 4. Det är märkligt det här med stenkastning. Tror lagstiftare på fullt allvar att folk döljer sig bakom masker för att de är blyga? Tror de att man plockar upp en gatsten av intresse för bergarter under en demonstration, eller att man av misstag råkar ha sönder skyltfönster när man helt sonika går på stan.
  I samtliga fall handlar det om medvetet uppsåt att skada andra människor och de borde ses som brottsligar. Minimistraffet för att kasta en sten borde vara minst 6 månader, eftersom en gatsten med lite otur kan komma i huvudet på någon och skada den för livet…. För uppsåtet finns ju där inte sant…?
  Eller tror någon verkligen att man skaffar sig en Kalasnikov med syftet att inte skada någon….?

 5. Pingback: Gester…med ord » Blog Archive » 5 eller 500 hundra skyltfönster nu i helgen?

 6. Malmö-Möllan skriver:

  Härligt att läsa t.ex. Kristian´s inlägg!

  Det verkar finnas hopp om mänskligheten, trots allt.

  En tänkande människa, som t.ex. du Kristian, är en trevlig kontrast till alla idioter i samhället!

Kommentarer är stängda.