5 eller 500 hundra skyltfönster nu i helgen?

Uppladdningen inför tennismatchen är på gång. Vid Baltiska hallen så serveras gatstenar för demonstranterna. Antagligen för att undvika att de vandaliserar gatorna också. Påminner mig lite om det jag skrev här en gång för några år sedan i Yttermera.

Om man skulle våga sig på en gissning så lär väl de där demonstranterna klara av runt 100 skyltfönster, en hel del klotter alá Konstfackstil på väggarna. Och säkert några mindre bränder, dvs om de inte lyckas tänka eld på Baltiska hallen också.

Kan tänka mig att kostnaden för de där vänsterdemonstranternas aktiviteter i helgen lär hamna mellan 5 till 50 miljoner kronor. Det sistnämnda beloppet är lite osäkert beroende på hur mycket de hinner tända eld på.

Sedan finns en hel del bloggare som naturligtvis stödjer det hela. Ja alltså om det går över till våldsamheter. För blir det våldsamheter så är det polisens fel. Med andra ord om polisen försöker ingripa på ett felaktigt sätt så är det helt grönt att börja vandalisera.
Med ingripa på felaktigt sätt menas då att polisen försöker förhindra skadegörelse, anlagda bränder och misshandel.

Att det kommer bli bråk i helgen i Malmö finns det inga tvivel om. Den enda frågan är hur mycket kommer extremvänsterns lilla aktion kosta.
Ja och sedan kommer Bagdad Gun stå efteråt och säga att det gick bra.

Sydsvenskan

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

11 svar på 5 eller 500 hundra skyltfönster nu i helgen?

Kommentarer inaktiverade.