Rättsväsendet i USA är under all kritik

lär vi nog få höra snart efter livstidsdomen av Oussama Kassir från en del håll. Eller snarare en del på vänsterkanten har redan ansett det. Att det kan vara lite så och så med rättsäkerheten i Pakistan vet vi redan. Det blev ju aktuellt nu i samband med några gripanden därnere, att man reser med strypsnaror i bagaget är ju helt normalt. Jag menar vem har inte gjort det på sin semester?

Storbritannien har väl ungefär samma dåliga rättsäkerhet som de andra länder kommer vi nog också få höra efter domen där mot terrorister.
Egentligen är det nog bara Sverige som har en hög rättsäkerhet när man tänker efter. Här klarar man sig med sju år i fängelse för mord så det måste verkligen vara rättssäkert.

Redan nu börjar spekulationerna om hur man skall kunna få hem Oussama så han kan avtjäna straffet i Sverige i stället.
Så det kommer väl bildas någon aktionsgrupp för att pressa regeringen att få honom överförd hit.
Kan vi vänta oss några debattartiklar snart om att Alliansen måste gör allt vad de förmår för att få hit honom till Sverige igen. Så vi kan släppa ut honom nästa år.
Ty oskyldig måste han bara vara då han har blivit dömd i USA.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

7 svar på Rättsväsendet i USA är under all kritik

 1. Jonas skriver:

  Ja Mona hade redan börjat baka bullar som han skulle få

 2. Reino skriver:

  Bara att tacka jänkarna för att de tar hand om slöddret. Allt medan vi dumma svenskar betalar världens högsta skatter för att försörja terroristislamisterna. Man blir trött.

 3. gester skriver:

  Jag har högt i tak för de kommentarer jag släpper in men, Reinos ligger precis under gränsen för vad jag tycker är ok att ta in.

 4. Johan skriver:

  Bra skrivet men synd att det verkar bli standard för för SD slödder att yttra sig på bloggar nu för tiden, och de följer ju alltid samma mönster.

 5. kärran skriver:

  Glad att jag inte bor i Sverige och behöver betala skatt, som används för att ta ”hem” dessa svenska medborgare, icke svenskar, som inte gör sig förtjänta att bli hjälpta på det hela taget. Låt de tre som tagits i Pakistan stanna kvar där. Ni har inte råd med såna här utsvävningar. Det finns många gamla riktiga svenskar boende i Sverige som behöver hjälp, men de här typerna kan gott lämnas utanför riket och man bör se till att det svenska passet konfiskeras så snart som möjligt.
  Jag håller helt och hållet med Reino. Man blir verkligen riktigt trött. Skall sluta att läsa svenska tidningar, blir bara irriterad på all den svenska mesigheten.

 6. gester skriver:

  Nutte > Inte ett långt, långt inlägg på engelska som dessutom finns som kommentar på andra bloggar. Det tar jag inte in.

  Johan > SD-anhängare har varit aktiva sedan länge på bloggar. Där leder de klart över andra åsiktsriktningar. De med andra partisympatier verkar mest hålla på att klia varandra på ryggen i bloggvärlden, vilket nog inte är så vettigt tänkt faktiskt.

  Kärran > Nåja så många har vi inte tagit hem från andra länder så det kan anses vara en belastning av den graden att det tar resurser från annat.
  Sedan vet jag inte vad du menar med riktiga svenskar. Drottningen är ingen riktig svensk om man ser till födelselandet som exempel.

 7. elmira skriver:

  Varför gör oss så säkra på att så läge vi har svenskt pass, så kan vi göra vad vi vill, så läne vi inte heter svensson, beträffar SD kanske det är bra att någon står upp och säger vad folk i stugorna verkeligen tycker

Kommentarer är stängda.