Menlöst

Det här är ett menlöst inlägg. Det innehåller ingenting som någon skall kunna reagera på. Inga otrevliga bilder eller provocerande innehåll om politik eller andra ämnen.
Utan helt enkelt ett utslätat och intetsägande inlägg.

Anledning är att det händer att jag då och då kommenterar i andra bloggar under namnet Urban och anger adressen till www.gester.se som min hemsidesadress.
Om nu någon klickar på mitt namn kommer man till första sidan på gester.
Låt säga att jag kommenterar hur man bäst skall grilla lammkotletter, inte är det roligt för en besökare att få upp det här inlägget när de klickar sig in hit.

Eller om de kommer till ett inlägg i stil med detta. Jag hade faktiskt en tanke med det men ingen förstår det, eller så var tanken så dålig att det inte ens är lönt att kommentera.

Nu skall jag bara komma ihåg att ange den här adressen när jag kommenterar hos andra så är allt frid och fröjd framöver.

Det här inlägget postades i Allmänt, om denna blogg. Bokmärk permalänken.

6 svar på Menlöst

 1. Magnus skriver:

  Vilken lysande idé.

 2. gester skriver:

  Tack Magnus men nu bör ju också kommentarerna vara menlösa, så du skulle ha skrivit:
  ”Vilken idé” enbart.

 3. annami skriver:

  Vissa anmärker ju på precis allt man gör, skriver eller hur man agerar. Du kanske får dig en hurring i cyberspace för att du skrev ett inlägg om ingenting. Även om jag tycker att det faktiskt handlade om någonting. Det måste väl inte vara så allvarligt jämt. Ibland kanske man bara känner att man vill få utlopp för bara ett endaste ord, och en annan gång kanske man skriver så långt så man själv inte ens orkar läsa igenom det!

 4. gester skriver:

  Nu finns det förstås en del som tycker att det här menlösa inlägget inte skiljer sig så mycket från det andra jag skriver 🙂

 5. smultris skriver:

  detta inlägg gjorde mig faktiskt lite lättad om hjärtat… eller avslappnat behaglig… bekväm kanske 😀

 6. gester skriver:

  smultris > Om ett inlägg om ingenting gjorde dig lättad och bekväm kanske jag skall fundera över inriktningen på min blogg 🙂

Kommentarer är stängda.