Pedofilkramarna opponera sig naturligtvis

Som jag förutsedde i mitt inlägg här om pedofilkramare så ser jag att de redan börjat gå i taket angående att Polen med stor sannolikhet tänker kemiskt kastrera pedofiler.
En pedofilkramare är Robin som tycker att lagförslaget har fler nackdelar än fördelar.  Liberati står för en liknande pedofilkramaråsikt kan man konstatera. Med tanke på skribenten där och hans argument mot lagen som består av meningen
…opassande sexuella vanor…
är det kanske bäst att jag inte kommenterar mer om det hela. För tycker man att pedofili bara är opassande vanor, så har man nog lite böjelser som kanske inte alltid är helt normala. Men bra musik skriver han.

SVD |

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

4 svar på Pedofilkramarna opponera sig naturligtvis

 1. Karpstryparn skriver:

  Den bästa kastreringen av pedofiler är om en slö osthyvel används. Smärtan ska KÄÄÄÄNNAAAAAAS, annars är det ingen vits med straffet. Vill man vara ”fin” får man lida pin”!

 2. Tornevall skriver:

  Man behöver dock inte vara pedofilkramare bara för att man tycker en skum lag känns felaktig.

 3. José skriver:

  Du väljer att bemöta kritik för att kalla folk som tycker att ”cruel and unusual punishments” är fel för pedofilkramare? Lär dig argumentera för din sak istället för att anklaga meningsmotståndare för att vara pedofilkramare…

  Det kan finnas flera anledningar till att folk väljer att inte stödja kemisk kastrering. Det kan vara allt ifrån medicinska orsaker (som att det kan ge upphov för svåra bieffekter) till juridiska orsaker. Det behöver inte bero på att man sympatiserar med pedofiler…

 4. urban skriver:

  Pedofili är ett sjukligt tillstånd som är svårt att bota. Om man inte till 100% kan tillförsäkra sig att individen inte återfaller så får man hålla honom inlåst resten av hans liv.
  I det perspektivet är en kemisk kastrering bättre.
  Men jag har inga problem att ha folk inlåsta på livstid och då menar jag riktig livstid och inte den där fjollvarianten vi har i Sverige.

Kommentarer är stängda.