Nöjda nu?

Med det här valresultatet kan man nog med stor sannolikhet se att SDs framgångar och inträde i riksdagen till stor del kan härledas till en massiv kampanj mot partiet.

En kampanj som bestått i att störa ut deras möten, kapa deras domännamn och lägga upp en anti-SD-sida, hacka deras webbplats och ständigt och jämt kalla de för outbildade rasister.
Ta upp de få frågor de har som huvudfrågor och sakligt och korrekt bemöta dem och visa att de har fel. Det har inte funnits i tankevärlden hos de flesta.

Så grattis till er alla som försökt med andra metoder än en konkret debatt hindra SD att få en plattform att verka ifrån.
Ni lyckades få in dem i riksdagen. Känn er stolta nu.

ABEXSVDDN

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

3 svar på Nöjda nu?

 1. Johan skriver:

  Du har rätt det ända man kan göra är att debattera med dom allt annat är lönlöst. Det gör dom bara till martyrer som ger sympati röster..Men men nu är dom inne och där kommer dom va en lååååånnnnnnnggggg stund 4 år om inte längre..

 2. urban skriver:

  Jo och det är det jag varnat för länge att det här skulle hända. Hade man lugnt och sakligt tagit upp deras hjärtefrågor redan i våras och bemött dem på ett korrekt sätt hade det här med stor sannolikhet inte hänt.

  De pekar trots allt på en del problemområden, inte speciellt stora om man ser till annat. Men att tiga om de problemen och stämpla dem som rasister och vägra diskutera frågorna var den sämsta strategin man kunde göra.

  Och jag misstänker att de är mer disciplinerade än vad Ny Demokrati var så det kan nog bli mer än 4 år i riksdagen. Speciellt om man kör med samma taktik mot dem som tidigare.

 3. Santos skriver:

  Man skulle vilja tro att riksdagspartierna har lärt sig en läxa av det här valet.
  Men efter Ohlys barnsliga utspel under SVT:s valvaka och partiernas fortsatta hjärndöda främlingsfientlighet-tjat och vägran att lyssna på SD, verkar det som SD kommer få behålla sin magiska anti-etablissemang-status.

Kommentarer är stängda.