Flicksnärtan borde sköta sitt arbete

och inte festa är en association man får av ABs text om Astra Zenecas nedläggning i Södertälje när det gäller Annie Lööf, vår näringslivsminister.

Tydligen är Annie på ett konvent för partivänner och skall visst dansa senare. Reflektionen med flicksnärta är min egen, men när man ser att de lyfter fram den medelålders Stefan Löfven som exempel på någon som insett behoven av näringspolitik. Dras tanken onekligen åt det håller när man ser ingressen på artikeln.

Nu är jag verkligen ingen sympatisör av Annie, tvärtom. Hennes agerande i riksdagen är under all kritik. Centerpartiet tillsammans med de andra Allianspartierna och MP röstade för en ny cookielag som skall gälla för alla webbplatser.
Men kära Annie Lööf struntar själv i att följa lagen som hon tycker att vi andra skall följa. Antagligen har hon tillsammans med de andra som röstade för lagen inte haft förmåga att förstå vad den handlade om.
Men så brukar det vara med en del politiker, de tycker att andra skall göra som de säger men struntar själva i det.

Mer om den lagen kan man läsa här hos Wedholm. Och naturligtvis här på Gester. Åsa Romson lyckades jag få laglydig eftersom hon faktiskt lade till den informationen efter påpekande i inlägg här. Fast det var den gamla lagen den nya struntar hon också i. Inte lätt förstå vad man röstar på tydligen.

 

Tillägg:

Kanske bäst att lägga till ingressen här om den ändras –
Annie Lööf festar – jobben försvinner

Bildtexten under partybilden på henne lyder:
PÅ VÄG TILL DANSGOLVET Annie Lööf borde börja se på jobbet som näringsminister som en heltidssyssla.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.