Det jag kört på

Med rubriken avses inte det jag inte klarat av utan har en mer bokstavlig betydelse. Satt och funderade när jag åkte in till metropolen Sjöbo idag, vad jag har lyckats krocka med under mina dryga 30 år bakom ratten.
Från djurriket har jag lyckats klara av ett vildsvin, en hund som klarade sig och en katt som tyvärr inte klarade sig.
Hunden förtjänar en särskild bloggpost längre fram.
Någon fågel har jag också lyckats med att ta livet av. Även om det nog är att betraktas som deras eget fel på något sätt då de flyger framför bilen.
Allt de där konstiga som hamnar bilrutan räknas inte i det här sammanhanget.

Snödrivor har jag också lyckas klara av att träffa några under åren. Grind, fast det var min egen och den backade jag på så det borde inte räknas. Inte första gången jag backade på den i alla fall, andra gången kanske skulle räknas.
Sedan de där sakerna som står bredvid vägen, vägpinnar eller vad de nu heter. Men då det skedde strax före jag träffade ett staket så borde den inte heller räknas. Den stod så att säga i vägen framför staketet.

Det största jag har lyckats med att träffa är en Volkswagen bubbla. Det gick bra det också, för oss människor väl säga. Men då jag var på väg till verkstaden med min bil så blev det bara lite mer arbete för dem när jag kom fram.

Hyfsat bra facit på något sätt efter några 10.000-tals mil bakom ratten.

Det här inlägget postades i På spaning efter den tid som flytt. Bokmärk permalänken.