Foliehatten i farten

En av de större foliehatterna i landet Torbjörn Sassersson är på gång nu angående rapporteringen om influensan som cirkulerar i landet.
Sassersson tillhör den där kategorin av människor som påstår sig ha en förmåga till astralresor, tvivlar på att 11 september händelse i USA gick till som det gick och en del annat smått och gott som att UFO stänger ned kärnvapen för USA.
Och något speciellt matnyttigt tillför han inte ämnet om vaccinering utan det är det gamla vanliga.
Nåja alla de sorters människor finns.

Det här inlägget postades i New World Order. Bokmärk permalänken.

2 svar på Foliehatten i farten

 1. Torbjörn S skriver:

  Hej Urban Grotherus

  I egenskap av undersökande journalist finns inget ämne som jag utesluter. Över åren har jag skrivit om många ämnen av alla de slag. Det tillhör ofta yrket att ha en varierad portfolio. Om din värderingsgrund skulle tillämpas skulle väldigt många journalister betraktas som foliehattar. De ämnen du nämner tillhör några av de mest populära ämnen som finns ur allmänhetens perspektiv. De förtjänar att undersökas och beskrivas.

  Läs gärna mer i min nättidning: http://torbjornsassersson.com

 2. urban skriver:

  Jag har läst vad du skrivet jag har också läst hur du och dina gelikar diverse suspekta teorier klätts av i minsta detalj. På bland annat ställen som detta där jag är medlem http://www.vof.se/forum/

  Du lever i en liten fantasivärld skild från verkligheten. Men visst det är ditt val väljer du att tro på UFO som får du väl göra det. Men förvänta dig inte att få någon respekt för det.
  Förr i tiden hade du trott på tomtar och troll att de häxor som brändes på bål faktiskt var riktiga häxor.

Kommentarer är stängda.