Svenska spammare

Spammare är ett veritabelt otyg. Mängden spam minskar inte heller utan nu verkar det som att även företag från Sverige öser på med spam.
En billig marknadsföring för de som saknar förmåga att attrahera kunder på annat sätt.

Visserligen går det mesta av spamet in i filtret men mappen kan behöva tömmas manuellt eftersom en del annat som man vill ha hamnar där.
Så jag har börjat svartlista företag på webbhotellsnivå istället. Vilket innebär att mailen stoppas direkt och jag slipper skräpet i datorn.

Visserligen kommer jag aldrig få mail från de företagen framöver i andra syften. Men å andra sidan vill jag inte arbete med eller att ha och göra med företag som skickar spam.

Dessa är nu permanent svartlistade.
@crystone.se
@personalrabatten.se
@press24.se
@jajja.com
@dmdelivery.com
@kontaktdata.se

Det här inlägget postades i Internet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Svenska spammare

  1. PaljettenQ skriver:

    Hur menar du att du stoppar spamet reda på webbhotellnivå?
    Jag har fått skitmycket spam den senaste tiden och funderar på var fanken det har blivit en glugg ut till vargarna. Jag är väldigt försiktig med att lämna ut min adress….

  2. urban skriver:

    Har e-posten på ett pop3-konto. Så jag svartlistar avsändaradresserna i panel för e-post hos webbhotellet. Då skickas de inte vidare alls till min dator.
    För en spamavsändare blir det nyhetsbrev@hjartum.se vill jag svartlista alla mail från den adressen blir det *@hjartum.se

Kommentarer är stängda.