Marknadsföring

Här kommer ett tips om ytterligare en länkkatalog; raktpasak.se som är en seovänlig katalog öppen för alla seriösa sidor som vill vara med. För närvarande fylls den på för fullt och har du en intressant och bra hemsida som du vill ha med, så är du förstås mycket välkommen att lägga in den hos raktpasak.se.

Några gamla sidor som börjar ta ny form är Webbmagazinet.se med sökmotoroptimering genom miniartiklar med viktiga länkar till bra webbsidor. Här finns lite tips om intressanta företeelser på Internet och världen i stort och smått. En annan sida i samma kölvatten är Kristallin.se som även den innehåller texter, länktips och annat smått och gott.

Vill också passa på att tipsa om E-handelsskolan – en resurs för både dig går i starta-eget-tankar och funderar på att öppna en egen webshop men även för dig som redan har en butik och kanske vill få tips och inspiration om hur du kan lyckas bättre med din e-handel. På e-handelsskolan.se finns artiklar, intervjuer med olika e-handlare tillsammans med de senaste nyheterna inom e-handel. I E-handelsskolans blog kan du få tips och självklart svara på inlägg och ställa egna frågor rörande i princip allt som handlar om e-handel.

Det här inlägget postades i Internet. Bokmärk permalänken.