Ibland

räcker inte tiden till ordentligt. De kunder jag har inom sökmotoroptimering är det inga större problem att sköta. Värre är det med ens egna projekt som Val 2010. En domän som tyvärr inte har blivit uppdaterad i den takt den borde ha blivit.
En webbplats som lär vara helt död i mitten av september i år. Och tiden börjar rinna ut märker jag.
Projekt man har tillsammans med andra ligger de också lite så där efter. Som Slott och Herrgård, där vi listar de lite mer exklusiva ställena där man exempelvis kan tillbringa en romantisk weekend. Med tanke på uppståndelsen och intresset av ett skattefinansierat bröllop snart kan man konstatera att min tajmning inte är den bästa i tid när det gäller egna projekt.

Funderar nästan på om man inte skulle anlita sig själv på något sätt. Miljöpartiets förslag om att man kan prova på att starta eget under ett år med lön från staten är nog rätt så bra när jag tänker efter.
Jag kan ta tjänstledigt från mitt nuvarande arbete och prova hur det är att starta en annan verksamhet under ett års tid.

Och det bästa är att jag har hela konceptet klart vad jag skall syssla med då. Jag tänkte välja en bransch som jag har god kunskap om. Allt blir ju så mycket lättare då. Visserligen kommer jag att konkurrera med mig själv, fast den delen skall nog gå att lösa på ett smidigt sätt. Jag tror att jag kan förhandla fram en lösning med mig själv där.

Det här inlägget postades i Internet. Bokmärk permalänken.