Ibland

går inte ironin fram märker jag. För ett tag sedan skapade jag en sida där det bl.a. erbjöds tjänster inom telefonförsäljning.
Om man tar sig tid att läsa texten på den sidan av webbplatsen och de andra sidorna bör det nog framgå att webbplatsen kanske inte är den mest seriösa.

Men icke idag fick jag den första seriösa förfrågan via mailformuläret. I alla fall såg den  seriösa ut. Namn, telefonnummer stämmer och företaget finns och sysslar med den typen av tjänster som de vill ha hjälp av mig att sälja.
Antingen så läste han bara första sidan på webbplatsen, och den verkar förhållandevis seriös, och gick sedan direkt till kontaktsidan. Eller så driver han eller en kompis till honom med mig.

Men så tittade jag på hemsidan som han hade där verksamheten fanns presenterad. Och den sidan hemsidan där finns det en hel del att göra när det gäller sökmotoroptimering, närmare bestämt on page.
Så jag han fick ett mail tillbaka om att jag inte kan hjälp till med försäljningen med däremot med optimeringen av hans hemsida.
Vi får se om han nappar på det.

Det här inlägget postades i Internet. Bokmärk permalänken.