Nu har folk börjat dö av vaccinet

är budskapet hos en del av vaccinmotståndarna. Om nu folk dör direkt och vi inte får veta det så beror det på att all massmedia också är med i New World Order. NWO har som mål att utrota 80% av jordens befolkning och vaccineringen är ett steg i det hela, eller kanske t.o.m. det stora steget till att utföra det.

De forskningsresultat foliehattarna (som de benämns) stödjer sig på kan plockas sönder bit för bit. En del av det hittar du här hos Jinge.
Källkontroll hos hattarna verkar inte finnas överhuvudtaget. Ja inte nog med det de läser inte ens innehållet i de källor de anger. För i en del källor står det nämligen precis tvärtom mot vad de hävdar.
Men hattarna räknar med att ingen skall orka läsa igen alla källor de anger och det är väl därför de öser på med så mycket som möjligt.
En bland hattarna respekterad källa är Leonard Horowitz. Ja visst om man tror att HIV-viruset är framställt av läkemedelsindustrin tillsammans med amerikanska armen för att utrota delar av jordens befolkning så lär han vara trovärdig som källa.

Där ungefär finns substansen i vaccineringsmotståndarnas argument. Källor och källkontroll räknar de inte med att någon gör.

DN | SYD | SYD2 |


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nu har folk börjat dö av vaccinet

 1. Korrektur skriver:

  SLUTA SPRIDA ICKE SANNINGAR!

  VACCINATION HAR OCH KOMMER ATT RÄDDA LIV.

  Detta är fakta och äkta sanning:
  En massvaccination mot smittkoppor startades i början av 1800 – talet. 1807 blev alla klockare utbildade i konsten att vaccinera och 1816 kom en lag som innebar att det skulle vara obligatoriskt att alla barn under två års ålder skulle smittkoppsvaccinernas. Tack vare framgångsrik vaccinering fanns det allt färre människor kvar som kunde smittas av viruset och 1971 deklarerade WHO att smittkopporna var utrotande över hela världen.

  Källa: Sundin, J., Hogstedt, C., Lindberg, J. & Moberg, H. (red). (2005). Svenska folkets hälsa i historiskt perspektiv. Stockholm: Statens folkhälsoinstitut.

 2. gester skriver:

  Kan bara instämma Korrektur. Men tokstollarna/foliehattarna vill inte ta åt sig forskning eller fakta. Har de fått en sak i huvudet så kör de vidare utan att bry sig om vad som än dyker upp.
  Säger du emot dem så är du en del i hela konspirationen du med.

 3. Mike skriver:

  Detta riktas till alla icke troende som kommer läsa din blogg.

  Äkta sanning my ass.

  Är det därför flertalet forskare och läkare själva vägrar ta vaccinet?

  Menar Bilderbergmötena fastslog för längesedan 1976 att man skulle börja avfolka jorden.

  Hur faan kan man inte bevisa att viruset inte är konstruerat i labb?

  Att det redan är splitternytt vet vi ju redan och har muterat på kortare tid än andra virusar någonsin gjort genom historians gång.

  Man litar väl på Who ochså som delade ut Hiv smittade sprutor till afrikaner på 60 talet och spred Hivet redan då där .

  Man litar väl ochså på den såkallade kromokratin och inbillar oss att vi lever i en demokrati och stödjer pedofiler,stofiler,nazister med våran ignoarns likt vi tycker läkemedelsjättarna styrt av frimurarpacken såsom bushklanen och hans kollegor är pålitliga.

  Lika pålitgliga som när Ib farmen och Farfar Bush sålde Zyklon B till att utrota folk i tyska koncentrationsläger.

  Eller sålde bränsleblandingar till Luftwaffe så dom kunde bomba London.

  Jo det är sånt vi gillar o förneka och fortsätter köpa grisen i säcken pga vi är så jävla Fucking oansvarigaoch fega för era egna liv och så vilsna att vi verkligen behöver en politiker ,lagbok,religion för att tala om för oss vad som är rätt och fel.

  Saknas sunt förnuft i oss och vi förlitar oss på politiker mer än vår nästa vilket säger en hel del om personligheten på boskap

  JAG ÄCKLAS.

 4. gester skriver:

  Jo man måste ju verkligen vara troende för att instämma med dina påståenden. Troende på det där sättet tokreligiösa är.

  Men Mike du har fått lite fel på en del fakta där. Det var 1954 Bilderberggruppen bestämde sig för att avfolka jorden det var ju därför gruppen startades.
  Sedan hette företaget IG farben.
  Annars var det ungefär korrekt enligt er konspirationsvänner.

  Seså dra på dig foliehatten och spring i väg och lek med dina jämlikar.

Kommentarer är stängda.