Verkligheten hinner ifatt Sarnecki

Brottsförnekaren Sarnecki insåg tydligen att den verklighet vad som gäller brottsutvecklingen som alla andra upplever blev lite väl tydlig.
Så nu måste han gå ut och varna och vara orolig för utvecklingen.
Sarnecki som annars under några decennium ständigt hävdat att det var värre förr och att brottsligheten egentligen minskar, gör en liten taktiskt reträtt då det blir lite för uppenbart att han farit med villfarelser.

Annars brukar det låta något i stil med att man skall prata med folk och bygga fler fritidsgårdar så löser det sig. Vilket i många fall också varit den linjen som samhället har köpt av honom.
Och resultatet har vi sett under ett antal år nu. Polisen har tappat kontrollen över brottsligheten för länge sedan då samhället har följt Sarneckis råd hur man skall hantera det hela.
Orter som Malmö och Södertälje är på väg att bli förlorade för vanliga medborgare och gängen breder ut sig friskt. Vi snabbt på väg mot det läge som gäller i Mexico.
Men vi har ju bara gjort som Sarnecki har predikat i alla år. Så hur kunde det bli så här då?

Det bästa vore nog om vi kunde göra som jag föreslog tidigare i bloggen dvs förtidspensionera Jercy Sarnecki. Tror att hela samhället skulle må bättre då.

Andra bloggare: IpseHottaAnnPatrullen

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Verkligheten hinner ifatt Sarnecki

Kommentarer inaktiverade.