Mansgrisar

Mangrisar finns det gott om. Vilket jag som man skäms för. Men det finns olika typer av mansgrisar, de finns de där lite grisiga som man inte behöver bry sig om eftersom det sitter i deras uppfostran och tradition. Sedan finns det några schatteringar till och den värsta sorten av de alla är nog de som jämför en ung framgångsrik affärskvinna med prostituerade.
Nåja Magnus beskriver här bättre hur Emanuel Sidea är som den värsta sortens mansgris.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 svar på Mansgrisar

 1. Magnus skriver:

  Tack ska du ha Urban. Det kom lite som ett avbrott i dagen när man får se en tweet av det här slaget.
  Jag har suttit och tänkt på Page Rank exporter hela dagen (Google fattar det på något vis och visar annonser på den här sidan som säger: Know when PR update takes place … – Adsense är magiskt).

 2. urban skriver:

  Jag skrev för snart två år sedan detta http://www.gester.se/allmant/avundsjuka/ om henne och den kritik hon fick då. Notera de sista raderna i mitt inlägg där.

  Bra att du inte reagerade på samma sätt på mitt tweet om hur man kan komprimera texter 🙂

  Page Rank och AdSense påminner mig om Stockholm den 16/2 var det väl på Clarion. Ses vi där. Har iof inte fått klart av big G att min anmälan accepteras.

 3. Magnus skriver:

  Jag är faktiskt i New Orleans med hustrun då, det firas bröllopsdag så jag lär inte få klartecken i första taget.

 4. urban skriver:

  New Orleans, ok…
  USAs Venedig med andra ord. Fast det har nog torkat upp nu.
  Är det Mardi Grass som lockar, fast då ser det ut att vara fel datum i år http://www.mardigrasneworleans.com/mgdates.html

 5. Magnus skriver:

  Nej, det är visserligen lite konstigt att vara där så nära men ändå fel. Det är helt enkelt för att det var en ganska simpel flight härifrån och jag var tvungen att komma på något spännande 🙂

Kommentarer är stängda.