Julklappen framme

Det gick undan med mitt paket med en julklapp i, det jag skrev om här. Posten fick ned det på mindre tid än ett dygn. Detta trots att Joel, som skickade det lämnade in paket lite för sent.
Sedan sms-aviseringen fungerade tydligen inte heller enligt posten. Visserligen har jag en gammal mobiltelefon, men mer sannolikt är nog att man behöver ha telefonen påslagen för att kunna ta emot ett sms.

Och vad kan måhända döljas i följande paket. Vi tar och tittar efter trots att det är över en månad till julafton.

Och vad kan tänkas döljas här inne i inpackningen.

Inte en julklapp utan det blev två julklappar jag fick. Och askkoppar, vilket kommer pryda min samlig av askkoppar alldeles förträffligt.

Dessutom är de långväga ifrån. Paket skickas från Västerås, en stad jag för övrigt bott i. Men askkopparna är inköpta i Kina av Joel. Rejäla saker i metall och fördelen är att man inte behöver tänka så mycket på var det är tillverkade. För jag har svårt att tänka mig att Kina importerar den här typen av produkter från andra länder.
Så ursprunget är med andra ord lätt att fastställa.

Så jag kan bara tacka och önska Joel och Isabell lycka till i julhandeln med deras webbshopp för bland annat ringar och att Joels projekt med converse går vägen.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.