Jag skulle nog flytta från huset

En viss uppståndelse har Edvards Unsgaards tolkning av arbetslinjen bidraget till bland en del. Nu tänkte jag inte kommentera den delen det gör Mary och Fredrik så bra, fast då ur olika synvinklar.
Utan min fundering ligger mer i vilken typ av fastighet han bor i. Inte verkar den vara i toppskick vad som gäller standard. Folk om bajsar i trappuppgången brukar jag mer förknippa med rivningsfastigheter där utslagna tar sig tillflykt till före huset rivs.

Det finns två alternativ här. Antingen finns det ingen portkod så vem som helst kan ha gått in och gjort sitt behov där. Eller så finns det portkod och det är någon granne som tyckt det var praktiskt att använda trapphuset som toalett.

Om det är det sista alternativet så skulle jag verkligen rekommendera Edvard att flytta för sådana där grannar vill man verkligen inte ha.
Om fastigheten saknar fungerande portkod så skulle jag ifrågasätta ekonomin i föreningen som äger huset. Och då finns det också anledning att flytta före allt går omkull.
Och då får man konstatera att de där kvadratmeterpriset på runt 40.000 man har betalat för lägenheten nog var en liten miss.

SVDDNEXSYDAB

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

8 svar på Jag skulle nog flytta från huset

Kommentarer inaktiverade.