Jag skulle nog flytta från huset

En viss uppståndelse har Edvards Unsgaards tolkning av arbetslinjen bidraget till bland en del. Nu tänkte jag inte kommentera den delen det gör Mary och Fredrik så bra, fast då ur olika synvinklar.
Utan min fundering ligger mer i vilken typ av fastighet han bor i. Inte verkar den vara i toppskick vad som gäller standard. Folk om bajsar i trappuppgången brukar jag mer förknippa med rivningsfastigheter där utslagna tar sig tillflykt till före huset rivs.

Det finns två alternativ här. Antingen finns det ingen portkod så vem som helst kan ha gått in och gjort sitt behov där. Eller så finns det portkod och det är någon granne som tyckt det var praktiskt att använda trapphuset som toalett.

Om det är det sista alternativet så skulle jag verkligen rekommendera Edvard att flytta för sådana där grannar vill man verkligen inte ha.
Om fastigheten saknar fungerande portkod så skulle jag ifrågasätta ekonomin i föreningen som äger huset. Och då finns det också anledning att flytta före allt går omkull.
Och då får man konstatera att de där kvadratmeterpriset på runt 40.000 man har betalat för lägenheten nog var en liten miss.

SVDDNEXSYDAB

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

8 svar på Jag skulle nog flytta från huset

 1. Katja skriver:

  haha! bra synvinkel 🙂

 2. mzee skriver:

  Jag skulle också flytta, vem vill bo i ett hus bebott av moderater – som dessutom bajsar i trapphuset?

 3. Thomas skriver:

  Jag vill gärna bo i ett hus fullt av moderater.

  Ser ni inte hur illa Sverige ha blivit behandlat pga av den Sosse mentalitet som levr kvar i folks ryggrad. Orka jobba? Nä vi går och lyter lite bidrag. Ja vad skönt där är att vara ledig och sitta och fika hela dagarna.

  Har sett det allt för mycket!

 4. Snaxalig skriver:

  Hahaha, fast hon som bajsade i trappuppgången var en dansande feministisk ex-kommunist. Hon kissade i en annan entré härom året.

 5. urban skriver:

  Behöver reda ut lite här med vilka det är som bor i huset märker jag. Det ligger på Norrmalm omfattar 19 lägenheter. Med tanke på antal personer per hushåll, frånräknat barn, så rör det sig om 30 röstberättigade totalt.

  Tittar man sedan på röstfördelningen i kommunalvalet 2006 för Norrmalm så blir det statistiska fördelningen på dessa 30 personer enligt nedan.
  15 Moderater
  2 Centerpartister
  4 Folkpartister
  2 Kristdemokrater
  3 Socialdemokrater
  2 Miljöpartister
  1 Vänsterpartist
  1 Övrig SD?
  Med andra ord så är det 50% sannolikhet att det är en moderat som bajsat om vi håller oss till husets folk. Alliansanhängarna är det till 77% sannolikhet.

  Men vi kan väl säga att det är SD-röstaren som bajsade så blir de flesta nöjda och så behöver vi inte träta om det något mer.

 6. Red skriver:

  Det viktiga är inte vem som blev skitnödig och inte kunde hålla sig… utan att det i ett S-styrt Sverige antagligen fått ligga kvar!

 7. Cecilia skriver:

  Det skulle vara intressant att få reda på hur mycket hon fick betalt för att åka och torka upp Unsgaards skit. Fick hon nåt resetillägg och OB?

 8. Einar Berg skriver:

  Jag har så kallad invandrarbakgrund och hör till dom, nu för tiden ganska få som faktiskt har levt i ett s.k. ”socialistiskt paradis”. Jag är INTE moderat. Men jag är trött på folk som så att säga har kört så långt ner i vänsterdiket att dom inte ser vad som händer uppe på vägen längre…..

  Först så tror jag att Unsgaards ord väcker så mycket ont blod i det röda laget pga att han belyser och berömmer folk som gör sitt jobb bra, oavsett vad arbetet är. Skulle folk i gemen få upp ögonen för detta så skulle det börja ställas krav. Och krav är för den röda PK-maffian lika smärtsamt och ångestframkallande som terminal hjärncancer är för oss andra. Om någon börjar sköta sitt jobb, hur låg status det än har, så måste alla börja sköta sina arbeten för att inte riskera sina jobb,,,, och gud förbjude!!

  Det som stör mig också är att socialister och kommunister har lagt beslag på ord som humanism, solidaritet, medmänsklighet och sanning. Precis som idioterna i bruna skjortor tyvärr har lagt beslag på våra fornnordiska symboler, historia och personnamn.
  Inget kan vara mer fel! Ingen ska inbilla mig att allmänna utrymmen och toaletter skulle ha varit mer välstädade eller ha gladare personal med större servicetänk i ett land där den röda fanan vajar högst.
  I det röda Sverige skall invandrare vara tysta, tacksamma och offer. Fan ta den som försöker göra något av sitt liv och göra rätt för sig. Får man dessutom beröm i jante-Sverige, ja då skall stupstocken fram!

  Sverige är ett fantastiskt bra land på många sätt, och det menar jag verkligen. Men socialism har varit för Sverige vad opium har varit för Afghanistan och Sverige kommer igen att hamna på dekis när det röda laget vinner valet och driftigt folk lämnar landet. Inte i protest, utan helt enkelt för att förverkliga sig själva. Det är inte en slump att det var Christina & Karl-Oskar som åkte till Amerika,,,,, och inte Åsa-Nisse.

  Tack för ordet.

Kommentarer är stängda.