iFånar

De där som använder en iFåne är ett märkligt släkte. Att det är världens bästa telefon har man förstått på dem vid det här laget. Ja telefon och telefon det betraktar de som en förolämpning att kalla det för telefon. Det är ingen telefon utan det är en livsstil, jag inte livsstil heller det är själva livet.

En bekant ringde till mig från mobilen idag. När vi pratat ett tag undrade jag varför han inte använde den fasta telefonen för den är trots allt lite billigare att ringa ifrån.
Men den var så obekväm att ringa ifrån fick jag höra så han föredrog att ringa från iFånen.

Om Apple fick för sig att ordna ett hål i sina iFånar så skulle säkert männen föredra den framför en kvinnlig partner i sängen.
Fast det kanske finns en apps som heter iHål.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

4 svar på iFånar

 1. SnusNuftig skriver:

  Din fjant…

 2. urban skriver:

  Oj första ifånen som hittat hit 🙂
  Men du det heter iFjant

 3. SnusNuftig skriver:

  Jo, gott folk, så här går det. Jag råder er, köp ingen iFån. Alltså…vad ni än gör, KÖP INTE EN iFÅN!! Jag köpte en…bara för att det var stora tangenter att kunna slå numret med, till skillnad från alla SonyEricson jag haft. Det är hugget som stucket faktiskt…antingen väljer man att bli tråkad för att man inte kan ringa…för att ens fingrar är för stora, ELLER så köper man en fån med STORA tangenter på…och då blir man tråkad i alla fall så fort man tar fram den. Kontentan är, när jag tänker efter, köp vad fan du vill, du blir tråkad i vilket fall! 😀

 4. urban skriver:

  Såja ta det lugnt nu och kryp till sängs.
  Det finns väl en apps som heter iKudde?

Kommentarer är stängda.