Grönsaksbråket

Följderna i anslutning till Ehec-smittan tar sig intressanta turer. Först varnar Tyskland för spanska grönsaker då främst gurkor. Sedan när det visar sig att smittan inte kommer från Spanien så vill spanjorerna stämma Tyskland för inkomstbortfall.

Sedan klämmer ryssarna till med att stoppa varenda grönsak från EU*. Då surnar EU till mot Ryssland eftersom de anser att de är oproportionerligt. Ungefär som att till Ryssland kan man skicka vilket skit som helst.
Men EU kan väl där kontra med att stoppa rysk naturgas. Passar bra ihop med att Tyskland tänker panikstänga sina kärnkraftsverk.

Undrar bara hur veganer skall hantera det här?

Andra: Parnassen

*Med grönsak i detta fall avses inte ledamöter i EU-parlamentet, ministerrådet eller andra därnere som uppvisar mentala likheter med grönsaker

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Grönsaksbråket

  1. Helena Palena skriver:

    Veganer får börja äta svenskt. Köpa på hemmaplan. Det skulle alla världens länder göra. Äta sitt eget istället för att skeppa allt världen vida kring. Tänk globalt – handla lokalt!

  2. urban skriver:

    Det där låter mycket miljöpartistiskt i mina öron. Ät och för den delen använd bara saker som producerats på gångavstånd från dig.

Kommentarer är stängda.