Ge honom ingen

Den svensken som ville köpa sex av en underårig i USA har tydligen begärt hjälp från UD.
Han kan klara sig utan. Åker man över från Sverige till USA med syftet att ha sex med minderåriga skall man inte ha någon hjälp.

Lite märkligt dock att den amerikanske polisen lockar till sig folk från Sverige för att gripa dem.
De kan inte ha så mycket att göra polisen där borta i USA eftersom de måste hämta bovarna från andra länder.

Men hör av er om ni vill ha några fler bovar, vi har en del vi kan undvara här i Sverige.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Ge honom ingen

 1. Calle skriver:

  Och så var mobben igång som vanligt. Så fort det är något uns av sexuell koppling på ett brott så försvinner rättssäkerheten ut genom fönstret.

  Men varför ska inte en sexförbrytare ha rätt till en rättvis prövning som alla andra? Det verkar nästan vara resten av samhället som är sjukt, och inte sexbrottslingen.

  För övrigt kan jag inte i min vildaste fantasi förstå hur brottsprovokation kan vara okej. Varken i USA eller här i framtiden. Ska vi på samma sätt sätta vapen i händerna på tänkbara mördare, eller kanske öppna bankvalen för tänkbara tjuvar? När polisen lockar folk till brott är det ett tecken på ett sjukt samhälle, när det dessutom rör utländska medborgare undrar man vad som rör sig i huvudet på galningarna.

 2. gester skriver:

  Om brottsprovokation skall vara ok eller inte beror lite på vilken syn man har på individen.
  Om man anser att individen inte kan hållas ansvarig för sina egna handlingar utan det är faktorer utanför som styr honom, då vill man inte ha brottsprovokation.

  Om man däremot anser att individer har ett ansvar för sina egna gärningar samt har förmågan att själv fatta rationella beslut då är det inget fel med brottsprovokation.

Kommentarer är stängda.