Fiasko igen för polisen ikväll?

Börjar dra ihop sig inför Reclaim the Street västra hamnen. Någon form av aktionsgrupp för att försöka skydda området har uppenbarligen bildats av de boende.
Och med tanke på hur polisledningens taktik inför motsvarande demonstrationer tidigare har skötts lär väl den gruppen vara enda chansen för att undvika den vanliga vandaliseringen.

Polisledningen i Malmö har ju som taktik att titta på när folk misshandlas, fönster krossas och bilar och släp eldas upp.
Sedan står deras talesmän och glatt talar om att allt gick bra.

Syd | Syd 2 | Syd 3 | Kvällsposten |

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fiasko igen för polisen ikväll?

 1. Hasse skriver:

  Ja det aer ett j-vla daltande med dessa anarkister och vaensterextremister . Vad tillfoer dom? Polisen maaste ju sjaelvklart vara berdedd at ta till mycket mera vaald! Alla medel AER tillaatna foer att uppraetthaala lag och ordning samt att foersvara vaara demokratiska fri- och raettigheter. Ditt hoer att leva tryggt i Vaestra hamnen aeven i kvaell! Det aer INTE en raattighet att foerstoera andras eller statens egendom vilket man kan leadas att tro naer polisen sager att de har lyckts vael efter tidigare liknande demonstrationer i Malmoe och Lund! Tips: kolla in Franska CRS
  http://en.wikipedia.org/wiki/File:CRS_tenue_maintien_ordre_p1200484.jpg.
  Dom aer INTE snaella mot legister! Vi kanske skulle hyra in naagra paa prov tiil naesta ”gatfest” om det blir foer mjukt ikvaell?

 2. Sierra skriver:

  ”Alla medel AER tillaatna foer att uppraetthaala lag och ordning ”

  Var bor du? I Vilda Västern?

 3. gester skriver:

  Vilda västern är nog inget bra exempel Sierra. På den tiden hade knappast folk de här problemen med andra som ville förstöra för de som skapat sig något.

 4. Anonym skriver:

  Polisen var inte tam idag. Först full gas med polisbil så att en demonstrant fick en snyting av backspegeln, för att senare under kvällen banka skiten och jaga skiten ur ligisterna.

Kommentarer är stängda.