En dag för mor

Mors dag, en tradition ursprungligen från USA. Introducerad i Sverige runt 1921. Eftersom fars dag också finns får man anse att jämställdheten inom det området är uppnådd.

Lämpligt sätt att fira henne kan vara någon form av present eller helt enkelt bara visa lite omtanke.
Det finns en del att välja på.
Upptäcker till min glädje att företaget Seniofon har förstått det här med vad en mobiltelefon är till för. Nämligen att ringa och ta emot samtal på. Inget bjäfs som inbyggd kamera, mp3-spelare, surffunktioner och allt annat onödigt som tillverkare brukar klämma in i telefonerna.

Dessutom har de förstått att knappsatsen och teckenfönstret skall vara tydliga och enkla att använda/läsa. Telefonen heter Emporia Life. Önskar Seniofon lycka till, en riktig telefon har varit efterlängtad.

Nu är det förstås rätt så kort tid kvar till mors dag så telefonen hinner knappast komma fram i tid. Bättre kanske en spabehandling med lite ansiktsbehandling, aromainpackning och så där.
Fast å andra sidan lär det räcka med badkaret hemma, lite ljus, några doftande tvålar och så där för att skapa en spakänsla. Så det alternativet faller också.

Bjuda på mat kan vara ett alternativ. Hittade några trevlig recept på mat som kan användas för mors dag och lämplig dryck till mineralvatten.
Grattis mor.

Andra sidor med relevans till ämnet. Surftips – SeniorerAtt separeraSpaanläggningar

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.