Bulgarien och Kalmar har vissa likheter

När man ser att det Bulgariska telefonbolaget tagit bort ett telefonnummer som de tydligen tycker är otursförföljt slås man av likheten med Kalmar.
Närmare då bestämt hemtjänsten i Kalmar som har personal som tror på spöken och där deras chefer har full förståelse att folk kan tro på spöken. Står här på hjärnspöken.

Likheterna är om inte direkt slående så i alla fall samstämmiga. Vi har här att göra med personer som inte har full kontakt med verkligheten. Utan lever i en egen värld delvis, en värld bestående av fantasier. Egentligen ingen större skillnad med dem som är religiösa eller som jag skrev här mentalt osäkra personer.

Och om de inte satt i en beslutsställning eller har att göra med andra människor vore det ingen fara. Men tyvärr så har de det och då blir det lite värre med en gång.

Men man kan i alla fall konstatera att det finns ingen anledning att göra narr av telefonbolaget i Bulgarien. Vi har likadana dårar här hemma.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bulgarien och Kalmar har vissa likheter

  1. Aggiator skriver:

    Fast ingen vet vad som egenligen sker efter döden förrän de själv är döda.
    Tänk om spöken verkligen finns, vad hemskt det skulle vara att inte få vila i fred, utan bara irra runt år efter år

    Om vi då istället tänker oss att spöken inte finns. Då är det skönt att bara få ”sova.”

  2. urban skriver:

    Jo fast om man nu blev ett spöke är det väl frågan om man inte skulle sätta målet lite högre i den tillvaron än att spöka för hemtjänsten i Kalmar.

Kommentarer är stängda.