Hjärnspöken i Kalmar

När man ser att personal på hemtjänsten i Kalmar vägrar besöka en vårdtagare för att de tror att de spökar där undrar man om de verkligen har alla hästar i stallet.

Och så ser man sedan att ledningen beslutat att de som känner obehag inte behöver åka dit ensamma så börjar man fundera på den mentala statusen hos ledningen, här då representerad av Lars Axelsson.
Speciellt när han upplyser om att de vid ett tidigare tillfälle haft samma problem med spöken. Och då tog de dit ett medium så löste sig problemet.

Något säger mig att man inte skall bli gammal och vårdas i hemmet i Kalmar. De verkar inte vara vid sina sinnens fulla bruk där. Och att skötas om av svagsinta känns inte lockande. Men de får väl plocka dit en andeutdrivare eller vad det nu heter. Max von Sydow kanske är ledig.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hjärnspöken i Kalmar

 1. Pelle skriver:

  Har sett, upplevt och förvånats över detta i ett övergivet hus långt ut på landsbyggden för många år sedan där allt inte påstods stå rätt till så mitt svar till dig blir bara.Snacka inte om sådant du inte har en aning om.Du förlöjligar dig bara.

 2. urban skriver:

  @Pelle. Tja en del tror på gud andra väljer att tro på tomtar, troll och spöken.
  Ja just glömde bort de där virrhjärnorna som tror att det vandrar omkring utomjordingar förklädda till människor på jorden.
  Du vet Pelle de där utomjordingarna som bestämmer över oss alla.

  Men visst man får tro på vad/vem man vill. Problemet är när tron inverkar på arbetet som i detta fall.

Kommentarer är stängda.