Appletalibanerna till försvar

Alltid lika roligt att se hur Applefantaikerna reagerar när det väcks kritik mot deras älskade företag.
Nu senast är det Greenpeace som anser att Apple är miljöbovar eftersom de bygger datacenter som baserar sin el på kolkraft.
Nu är inte Apple de enda som gör det skall tilläggas.

Men för appletalibanerna är så det en fruktansvärd förolämpning att överhuvudtaget ge sig till att kritisera deras älskade företag.
Apple har på något sätt alltid rätt i deras ögon. Och det gäller oavsett vad företaget gör.
Som det här senaste nu att deras mobiler har automatisk spårning av vad ägaren befinner sig och sparar informationen på datorn. För att kanske t.o.m. skicka informationen vidare till Apple.
Det kommer att försvaras till sista blodsdroppen hos alla fanatiker.

De tillhör egentligen inte konsumenter i vanlig bemärkelse de där applefolket utan mer en sekt snarare. En sekt som inte har någonting emot att styras och blint följa minsta vink det kommersiella företaget instruerar dem till.
Lite som religiösa människor kan man säga. De är också de beroende av vägledning för att veta hur de skall klara sig i livet.  Självständigt tänkande ligger inte riktigt för de grupperna.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Appletalibanerna till försvar

  1. OntiArmen skriver:

    Hur är det själv? Har DU någon Apple-produkt hemma? Kanske du också är en taliban? 😀

  2. urban skriver:

    Visst har jag en Appleprodukter hemma. En närmare bestämt. Men jag bryr mig inte om vad det står på den eller vem som tillverkat den.
    Och jag faller inte i trans så fort Apple skall kränga en ny elektronikprodukt tillverkad i Kina under arbetsförhållanden som är människoovärdiga med råvaror från tredje världen som de betalt en struntsumma för.

    Och jag står inte som ett lättlurat fån timmar i en kö för att köpa någon ny pryl de vill kränga ut. Dyrkan och försvaret hos Applefanatikerna skiljer sig inte från religiösa tokstollar. Samma princip och sociologiska orsaker bakom.

Kommentarer är stängda.