Bloggrullesuppdateringstillfälle

Efter drygt ett och ett halvt år börjar det bli dags att justera bloggrullen eller blogroll/bloggroll eller vad tusan det nu heter, kallar det själv för Bloggar här till höger.

Med tungt hjärta lyfter jag ut:
Demiurgen, tyckte att hon började så lovande med att ha följande överst på sidan ”Det är aldrig försent att ge upp. Tänk på det” Hon levde upp till den devisen. Fyra inlägg under i augusti 2006. Sedan blev det inget mer. Hon gav sa åt säga upp före hon ens hade börjat blogga. Men en viss stilkänsla tyder det på.

Bengt O. försvinner också. Där möts man nu av texten ”Ordet” har tystnat för gott.
ja inte så mycket att göra åt det. Var inte så aktiv där men trevlig att läsa de gångerna jag titta in. Så vov tillbaka på dig Bengt O.

Med mindre tungt hjärta
Sedan så åker de renodlade politiska bloggarna bort. De börjar bli lite väl tjatiga. Ingen självinsikt, ingen självironi utan bara ren demagogi, av det där tröttsamma slaget dessutom.
Glimten i ögat saknas hos de alla.
En är dessutom en riktig värsting, rabiat utan självkritik och lyckas med konststycket att hitta alla möjliga och framför allt omöjliga artiklar att pinga till Twingly. Allt i en fåfäng kamp att få fler läsare, ja han är omnämnd bland de i inlägget här; avundsjuka.
Kunde han pinga reklamen på bussarna i Stockholm skulle han göra det.
Där skulle man kunna använda uttrycket ”verkar inte vara riktigt städat där

Nytillkomna bloggar
Smultris, inte för jag har hunnit läsa alltför mycket av den bloggen men titeln på ett inlägg ”En invalid på crack, 3 galna sandmonster till hundar och ett trött smultron” låter lovande för framtiden.

Mickeys Photoblog tillkommer. Det är främst av det skälet att bloggen består av ett enda foto. Vilket tyder på en viss finess, jmfr med Demiurgen som trots allt skrev fyra inlägg före hon slutade. Att avsluta en fotoblogg med bara ett foto är klass. Visst hade klassen kanske varit ett snäpp högre att ha en fotoblogg utan foton, men nu skall vi inte hänga upp oss på en liten petitess.

Och där går vi smidigt över till en egen sida jag lägger till som heter tillbakablickar.
Ett inlägg där med, förhoppningsvis kan jag och Inga Lill komma ihåg lite mer om vad som hände igår och längre tillbaka så det blir lite mer innehåll i den. Ett inlägg än så länge.

Sedan verkar Damons Lista intressant så den hamnar där också.
Det var väl det hela för denna gång. Resten får stå kvar.

Varför jag lägger ned tid på att skriva om ändringarna och inte bara gör det, undrar kanske någon. Tja vi har utgivningsbevis för bloggen så varje ändring måste sparas i sex månader.
Då kan man lika bra skriva om ändringarna också.
Om du har läst hit så var det tydligen lite intressant också. Hur man nu kan tycka det?

Andra bloggar om: , , , , ,

Allmänt, om denna blogg. Bokmärk permalänken.

5 svar på Bloggrullesuppdateringstillfälle

 1. smultris skriver:

  *bugar och bockar*

 2. Mickey J Barczyk skriver:

  Hehe, min fotoblogg har mer än ett foto, klicka på ”previous”. Har inte uppdaterat bloggen på månader men jag har börjat fotografera igen så det kommer väl något tillfälle 🙂

 3. gester skriver:

  Jaha, ja just det ja det kunde man göra, :$.
  Men ok den får vara kvar trots att det finns fler bilder där. Den här skulle jag vilja använda http://mj.barczyk.se/photoblog/?p=235 med referens naturligtvis om det är ok.

 4. Mickey J Barczyk skriver:

  Använd på, vilken bild du vill så länge det inte är någon person på bilden som man skulle känna igen 🙂

  Och referenser behövs inte om det är så att det inte passar in, typ om man ska klistra in den i sin toppbild på bloggen eller liknande. Jag är inte så noga med det 🙂

 5. gester skriver:

  Hm där får jag ju problem med den bilden eftersom du anspelar på att det kan vara Gud med bildtexten. Och han/hon/den/det lär väl täcka in alla begrepp på personer som finns. Följaktligen igenkännbar för alla som är troende. 🙂

  Men allvarligt talat skall bara ha den som en bild i en text i den här bloggen. Om jag skulle använda bilder för ett affärsmässig syfte för mina kunder, så betalar jag för det.

Kommentarer är stängda.