Avundsjuka

Ser att bloggen Blondinbella får avundsjukan att spruta ut öronen från en del, precis som de här öronhåren. Tydligen retade den här artikeln upp en del till vansinne. Eller snarare en del hade redan tidigare retat upp sig på henne.
En tjej, 17-år gammal som tjänar en hel del pengar på att blogga. Ja det måste ju vara fullkomligt avskyvärt för en del människor som Jinge, Röda condoren och Fotolasse.

Men de är inte de enda. Hon väcker en hel del avundsjuka även hos yngre som påstår sig arbeta med IT. Som man kan se här i Webmasternetwork.
Märkligt det sistnämnda, om någon kille lyckas sälja sin webbplats för några miljoner eller tjänar bra med pengar kommer gratulationerna som ett brev på posten. Eller snarare som inlägg i forumet.
Kommentarer som att inte hon skriver texter själv, eller att hon utnyttjas är vanliga.
Ja och vad har inte kvinnor och tjejer fått utstå under så många år.
Men nu när någon tar plats och dessutom tjänar pengar på det, då kryper det gamla manssamhället fram.
Eller för att citera en person ”Samma talibaner här som där”.

Men hennes kritiker skulle väl hellre vilja att hon gick på gatan. Då kunde de åtminstone köpa henne för en stund.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

11 svar på Avundsjuka

 1. Mickey J Barczyk skriver:

  Jiinge & Co har suttit så länge framför sina bloggar utan att nå någon större höjdpunkt under livslängden att de inte kan vara något annat än bittra, samma med tjommarna på wn 😉

 2. gester skriver:

  Jo det stämmer bra det du säger. Skall ta en funderare på hur min bloggroll ser ut apropå det. Den kan behövas justeras lite.

 3. Röde Condoren skriver:

  OK, nu ska vi göra några saker REJÄLT KLARA här!

  JAG…ÄR…INTE…AVUNDSJUK…!!!! Så GE FAN i att påstå det.

  Jag förebrår inte folk för att de bloggar och tjänar pengar på det. Det som gör mig komplett pissed off är när man tar emot pengar för prata väl om en produkt och så framgår det inte på bloggen. Läs om detta på min egen blogg.

  Bruttan (och alla andra rikemän och rikekvinnor) har ETT par händer hon kan hålla på och blogga på sin laptop, hon kan som mest ha på sig ETT par string, EN tröja, ETT par byxor, EN jacka, EN t-shirt eller placera sin häck i EN bil så kom inte med skitsnacket att jag är avundsjuk.

  Jag har fått nog av reklam och när bruttans inlägg inte ens är äkta så börjar man gå bananas på kapitalismen!

  Läs mitt senaste inlägg så kanske du får ett annat perspektiv på saken. Tveka inte att kommentera.

 4. gester skriver:

  Visst är du avundsjuk.
  Här sitter du och en del andra och skriver om “väsentliga” saker. Försöker få ut ett budskap. För hur många läsare då per månad 10.000, 20.000 kanske 50.000?
  Sedan blir ni överkörda av en 17-årig tjej som skriver om banala saker som kläder, fikastunder och sådana där oväsentliga saker och har mångdubbelt fler läsare. Läsare som dessutom kommenterar i stor utsträckning.

  Och inte nog med att hon skriver som du tycker om ytliga saker. Hon tjänar pengar på det. Och bra med pengar dessutom.

  Hur bittert måste inte det kännas att när världen brinner, orättvisor och övergrepp begås runt om varje dag, att folk föredrar att läsa och engagera sig i fikastunder på Stureplan.

  Hur var det nu igen ” …otack är den armes lön”

 5. Röde Condoren skriver:

  Jag märker att vissa saker går in i ena ögat och ut genom det andra på samma sätt som vissa saker man säger går in i ena örat och sedan ut ur det andra vilket renderar i att man inte lyssnat alls eftersom man inte nått med informationen.

  Jag upprepar, gärna flera gånger om det behövs för dig! JAG ÄR INTE AVUNDSJUK! BRUTTAN KAN SOM MEST HA ETT PAR BYXOR PÅ SIG, ETT PAR TROSOR PÅ SIG, EN TRÖJA PÅ SIG, EN KAPPA PÅ SIG OCH PLACERA SIG I EN BIL ÅT GÅNGEN (om hon mot förmodan skulle ha körkort).

  Jag har kommentarer på min blogg, hur många – det ger jag fullkomligt katten i. Jag har läsare, hur många – det ger jag fullkomligt fan i. Jag bloggar för att jag älskar att skriva av mig. Världen ska förändras och då vill man lufta sina åsikter.

  Du säger att jag är ”överkörd” – vad fan baserar du det på? Jag bloggar för att hon är drar till sig mitt intresse. Av flera anledningar:
  1) Hon är med i MUF Norrmalm, vars ordförande Camilo Goine bevisligen har uttryckt sympati för den paramilitära terroristorganisationen AUC (Autodefensas Unidas de Colombia) som är kända för att begå brott mot mänskligheten i colombia! Jag har frågat BlondinBella vad hon tycker om detta, men jag får inget svar. Jag vet inte…kanske är det mitt sätt att fråga. Vad vet jag…
  2) Bruttan får en massa pengar från företag i utbyte mot att hon nämner de (och talar väl om dem). Det är reklam, alternativt en muta och bestickning och det framkommer inte i bloggen. Därmed kan man fundera på om lagbrott föreligger.
  3) Hennes åsikter om shopping håller ingen hög nivå och är direkt kontraproduktiva i samhället. Därmed har jag fog för att kalla henne en ”blåst blondin”. Så det är inte frågan om mansgriseri från min sida hur mycket du än önskar det!

  Så du har nu försökt avslöja mig som avundsjuk, jag har nyheter åt dig! Det lyckades inte! Jag är lika anspråkslös nu som då eftersom jag alltid hållit med om det José Martí sade: ”Toda la gloria del mundo cabe en un grano de trigo” (= All världens ryktbarhet ryms i ett sädeskorn)

  Det ska bli kul att utmana henne på en debatt. Hon har pengar, ära och rikedom, sin skolgång och förmodligen lite allmänbildning*, jag har min kunskap om historia, politik, världen, min skolgång och min allmänbildning. Jag kickar henne ens om hon drog fram 100 borgare som klappar åt henne och jag är helt ensam.

  * Jag tvivlar på hennes allmänbildning eftersom jag märkt att det hon skriver om politik och världen inte tyder på att hon är allmänbildad utan att hon bara upprepar vad andra sagt till henne. Hennes inlägg om jobbpolitik var nästan ordagranna upprepningar av något man kunde hitta i en valfolder för Moderaterna.

 6. Mickey J Barczyk skriver:

  lol @ Röde Condoren, om du inte känner avund så sluta upp med att bete dig som om du känner det. Att bara jämföra sig med henne är tydligt bevis på att… ja, du jämför dig med henne, men eftersom hon slog dig i marknadsföring och ekonomi så vill du gå över till politik istället. Löjligt.

  ”Det ska bli kul att utmana henne på en debatt. Hon har pengar, ära och rikedom, sin skolgång och förmodligen lite allmänbildning*, jag har min kunskap om historia, politik, världen, min skolgång och min allmänbildning. Jag kickar henne ens om hon drog fram 100 borgare som klappar åt henne och jag är helt ensam.”

 7. Pingback: Om Blondinbella var en kille | Mickey J Barczyk

 8. gester skriver:

  Ingen aning David jag följer inte den typen av bloggar. Första sidan såg för mig ungefär lika ointressant ut som Blondinellas.
  En kompis dig förresten eller? Eftersom den startade i mars i år som du ger lite starthjälp. 🙂

 9. Mickey J Barczyk skriver:

  david har varit flitig och skrivit samma kommentar på alla bloggar inom ämnet skulle jag gissa 🙂

 10. gester skriver:

  jaha en bloggstammare eller bloggspammare då

Kommentarer är stängda.