Lite omväxling i klimatet

Med anledning av Lena Melins hysteriska rubrik ”Vi måste rädda livet på jorden” och Helle Kleins negligerande av fakta. Då kan det passa med en länk till Stockholmsinitiativet som har en liten mer nyanserad syn på det här med klimathotet. De har inte satt på sig skygglapparna som klimatkramarna har gjort. Där varje rapport om fusk i forskningen i klimathotet viftas bort med något påstående att det finns mer som visar att det finns ett reellt klimathot.

Ibland får man intrycket att även om alla rapporter om klimathotet visade sig vara förfalskade så skulle de fortfarande med en dåres envishet hävda att det måste stämma.
Prestigen i det här från deras sida är nu så stor att de inte kan backa.
Nu skall det i ärlighetens namn säga att bland klimatskeptikerna, eller klimathotstvivlarna, också finns en del rabiata personer med en liknande hårdnackad inställning. Som precis hos en del klimatkramare närmast är att likna med fanatism.

Nu kan i alla fall med glädje säga att det ser ut som vi går mot en uppvärmning i de södra delarna av landet i alla fall. Visserligen brukar jag kalla det för vår men det finns väl en klimathotsterm för det också. Kanske regelbunden klimatuppvärmning skulle fungera.
Plusgrader och den där vita skiten ser ut att så sakteliga försvinna.
Regn skall visst också komma, och regn gillar jag betydligt bättre än snö i alla fall.
Så låt det regna bara. Då kan jag snart byta dubbar till sommardäck.
Och då blir miljömupparna glada.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Klimathotet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lite omväxling i klimatet

Kommentarer inaktiverade.