Nu har folk börjat dö av vaccinet

är budskapet hos en del av vaccinmotståndarna. Om nu folk dör direkt och vi inte får veta det så beror det på att all massmedia också är med i New World Order. NWO har som mål att utrota 80% av jordens befolkning och vaccineringen är ett steg i det hela, eller kanske t.o.m. det stora steget till att utföra det.

De forskningsresultat foliehattarna (som de benämns) stödjer sig på kan plockas sönder bit för bit. En del av det hittar du här hos Jinge.
Källkontroll hos hattarna verkar inte finnas överhuvudtaget. Ja inte nog med det de läser inte ens innehållet i de källor de anger. För i en del källor står det nämligen precis tvärtom mot vad de hävdar.
Men hattarna räknar med att ingen skall orka läsa igen alla källor de anger och det är väl därför de öser på med så mycket som möjligt.
En bland hattarna respekterad källa är Leonard Horowitz. Ja visst om man tror att HIV-viruset är framställt av läkemedelsindustrin tillsammans med amerikanska armen för att utrota delar av jordens befolkning så lär han vara trovärdig som källa.

Där ungefär finns substansen i vaccineringsmotståndarnas argument. Källor och källkontroll räknar de inte med att någon gör.

DN | SYD | SYD2 |


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Det här inlägget postades i Hälsa. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nu har folk börjat dö av vaccinet

Kommentarer inaktiverade.