Det är ett hål i gräsmatten

Ett hål där en levande växt fanns för en tid sedan. Nu finns den växten på ett annat ställe i trädgården. Vad det är som skall ned i det här hålet har jag ingen aning om. Men Inga Lill lär upplysa mig snart.
hål i en gräsmatta

Vilket kommer innebära att det är något som skall grävas upp från ett annat ställe och placeras där. Och det som skall ned dit lämnar efter sig ett hål, där något annat skall ned, som i sin tur lämnar efter sig ett hål.

Det här inlägget postades i Vollsjö. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det är ett hål i gräsmatten

 1. Morlandascout skriver:

  Är det inte bättre att du köper en ny buske och överraskar henne med att redan ha planterat den. Då slipper du gräva en gång till.

  Men å andra sidan sätter du in fler saker i trädgården så kanske du nästa år behöver gräva 2 hål.

 2. gester skriver:

  Jo men nu är förstås inte problemet att det saknas växter i trädgården. De flertalet tidigare ägarna har under dryga 60 år lyckats plantera en rik flora av växter. Ormbunkar, står fel skall flyttas. Fler jäkla rosor står fel de med. Sumakträd, oklart om de skall flyttas i nuläget. Pioner, står på fel plats de med. Bambu, står rätt som tur var. Sedan en uppsjö av för mig obekanta växter av skilda slag som även de verkar ska flyttas till andra ställen.
  Fast det är klart det finns alltid någonting som blommor hos oss, i princip året om.
  Men visst känns det ibland som man skulle anlita de där engelska asfaltläggarna…:-)

Kommentarer är stängda.