Ramlade av stolen igen

Min kontorsstol råkade gå sönder när satt och lutade mig bakåt. Eftersom det är hjul på den så råkade jag hamna på golvet.

Ingen större fara egentligen, pratade med en kund i telefon samtidigt men det gick så bra att fortsätta prata som inget hade hänt.
Inga Lill var lite förbluffad över att jag fortsatte prata som inget hade hänt.

Kom på en liknande händelse för en runt 20 år sedan.
Då satt jag också och lutade mig tillbaka i en stol under ett kundsamtal, fötterna på skrivbordet. Sedan råkade stolen glida bakåt, stolar med hjul är farliga, varpå jag råkade sätta fötterna på utdragsskivan till skivbordet.
Den skivan var uppenbarligen lite dåligt monterad för den lossnade och hamnade på golvet tillsammans med datorn och skrivaren som också stod där samt lite annat smått och gott.
I samma veva så tippade stolen så jag hamnade på golvet och drog ned mig telefonen också. Den där varianten med sladd.
Det lät en del om man säger så
Så det var bara att fortsätta samtalet med kunden sittande på golvet.

Med andra ord om ni hör ett brak när ni pratar med mig i telefon så har jag ramlat av stolen en gång till.
Tills vidare får jag sitta på en köksstol. Försöker nämligen nu fundera ut hur jag skall bete mig för att köpa en ny kontorsstol så billigt som möjligt.
Har blivit inspirerad av Julius som verkar vara en mästare på att köpa billigt på Internet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ramlade av stolen igen

  1. PaljettenQ skriver:

    Det gäller att jobba upp en finess, du har ju övat några gånger, nästa gång kanske du lyckas till och med göra det så snyggt att det inte ser ut som ett misstag…*skrattar gott*
    (hoppas du inte gjorde illa dig)

  2. gester skriver:

    Nejdå ingen fara. Brukar faktiskt ramla av då och då, en förklaring finns här som du kanske minns http://www.gester.se/uncategorized/fem-odliga-minuter-ur-mitt-liv-pa-jobbet/

    Just nu håller jag på att montera ihop den nya stolen jag köpte. Och då jag min vana trogen tycker instruktionsböcker är för veklingar så får jag skruva isär den nu för att börja om från början.

Kommentarer är stängda.