Prylar

Prylar finns det en hel del av. Olika sorters, gamla och nya. Hans på sidan prylar listar en del av de alla nya sakerna som finns att köpa. En del onödiga en del nödvändiga.
När jag skulle städa min bil, även kallad miljöbil, idag inför besiktningen uppenbarade det sig en märklig pryl. Se bild

Där under baksätet låg den här lådan med texten Bosch. Det som är lite märkligt är att jag inte sett den förut, trots att bilen har varit i min ägo i drygt sju år. Det kan förvisso bero på att jag inte städat så där noggrant förut eller så har jag bara struntat i den.
Om det är en del till en ljudanläggning i bilen så jag kan komplettera upp den genom att köpa resten av grejorna här hos Ljudpunktens bilstereo.
Resten av prylarna saknas nämligen, det finns ingen stereo för övrigt i bilen, inga högtalare, tror jag i alla fall de kanske dyker upp senare.
Funderade ett tag på om jag skulle ta bort den för att titta lite närmare på den. Men kom på att det kanske inte skulle vara en bra ide. För om den inte utgör en del till en bilstereo utan till något annat väsentligt till bilen skulle troligtvis kosta en del att återställa den.
Om det skulle vara en del till en bilstereo är sannolikheten inte så stor att jag skulle kunna lista ut var det är genom att vända på den.
Eftersom den inte stör så fick den sitta kvar. Men undrar fortfarande vad det är.
Av detta inlägg kan den uppmärksamma dra slutsatsen att jag inte lagar min bil själv ej heller installerad prylar i den.
Visserligen har jag tidigare gjort en del arbeten på bilar men det tar vi senare.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.