Överraskningar på morgonen

I samband med mitt engagemang i B-samfundet ville RIX FM göra ett litet inslag i sitt morgonprogram den 15/8. Tidpunkten runt 7:30 är väl kanske inte den bästa för oss B-människor, men för den goda sakens skull så gick jag med på det.
Då jag aldrig hört Morron Zoo som programmet hette förväntade jag mig ett lugnt och stillsamt morgonprogram i ett lagom slött tempo.
Efter några minuter in i sändningen upptäckte jag att det där inte alls stämde.
Tvärtom tempot var mycket högt och det förväntade sig att jag skulle kunna ge snabba svar och hänga på med i svängarna. Men vid den tidpunkten på morgonen är min verbala förmåga inte riktigt på högvarv. Dessutom fanns det någon i studion som hela tiden höll på att tjafsa som jag tycket. En person jag blev lite smått irriterad på då hans kommentarer inte var speciellt relevanta. Nåja Gert Fylking brukar ju kunna reta upp en hel del.
Nästa gång jag skall vara med i radio kommer jag nog i förväg ta rätt på vilket program det rör sig om samt vilket tempo det har.

Min insats då, tja det kom in en hel del medlemmar till föreningen efter sändningen och min mamma tyckte min insats var bra.
Nu är det kanske inte så mycket att gå efter, för mödrar brukar ju alltid hålla på sina barn. Misstänker att om jag skulle styckmörda någon att hon skulle tycka att jag var duktigt då också som kunde stycka människor så där snyggt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.