Nytt badrum

Egentligen skulle det här finnas en bild på hur badrummet ser ut före vi börjar planera att renovera. Lite åt det hållet som bergqvisten visar i sin blogg. Där är det förvisso en mer omfattande renovering. Men principen är trevlig.
Nu är vårt arbete inte så omfattande utan det skall bytas lite badrumsporslin och sådant samt försöka skapa en spabadskänsla i badrummet.
Frågan som uppstår här är om man verkligen törs visa ett renoveringsarbete i realtid. Tänk om arbetet drar ut på tiden så det blir klart först nästa år eller något sådant. Kan man då ha kvar bilden hur det såg ut före hela tiden, eller skall man fejka lite bilder?
Bilder som visar, murbruk, pappkartonger, målarfärgsburkar, penslar och så där.
Man kan också fega lite och göra som Mickey vid renoveringen av sin fjärrkontroll. Dvs han visade hur den såg ut när det var klart. Inga bilder där inte på hur den såg ut innan, eller under själva arbetet.
Mest kreativt är det nog att visa en bild på hur man vill att det skall se ut när arbetet är klart.
Så den kommer här.

Nu kan det spricka lite att få fram det här slutresultatet. Detta då rumsytan mellan det som visas på bilden och den disponibla ytan i vårt badrum inte riktigt stämmer med varandra.
Köket ligger dock vägg i vägg med badrummet så det går att lösa på det sättet. Men då hamnar vi i ett nytt läge. Då måste köket renoveras också. Eller snarare det behöver byggas ett nytt kök. Det kan vi klara om vi bygger om vardagsrummet till kök. Nu ger detta en del andra bieffekter på resten av bostadens disposition.
Det enklaste blir nog att bygga ett helt nytt badrum i en tillbyggnad till huset och göra om det gamla till tvättstuga i stället.
Här finns fler idéer till att inreda ett badrum, spabad och en del nyheter om bla badrumsporslin.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Nytt badrum

  1. Mickey J Barczyk skriver:

    Nonono.. jag var inte feg, det var bara det att jag inte tänkte på att det skulle ut på webben från början 🙂

    Ska bli intressant att se hur nära bilder du kommer 😉
    Man får hoppas att du inte bygger om hela huset till ett stort jäkla badrum hehe

Kommentarer är stängda.